O lume noua – serial australian AXN
Luna urmatoare, AXN va difuza un nou serial australian, o drama sci-fi numita O lume noua (The Commons – 2019).

Serialul O lume noua este o drama distopica in care lumea avanseaza un pas inainte (din punct de vedere tehnologic) insa din punct de vedere ecologic este trimisa cu doi pasi inapoi.

Eadie Boulay (personaj interpretat de actrita Joanne Froggatt, castigatoare a unui Glob de Aur cu Downton Abbey si nominalizata la trei premii Primetime Emmy) este un doctor neuropsihiatru care vrea sa devina mama cu orice scop. Ea ne va prezenta o lume avansata tehnologic insa aproape de colaps din cauza schimbarilor meteorologice.

In primul episod este prezentata actiunea desfasurata in viitorul apropiat in care Eadie Boulay, un doctor neuropsihiatru talentat, face tot ce ii sta in putinta pentru a avea un copil. Luand in considerare schimbarile climatice dezastruoase, devine din ce in ce mai dificila intrebarea de a aduce sau nu un copil pe lume.

Serialul abordeaza subiecte precum familia, parenting, relatii, coruptie, schimbari climatice si traumele aparute in urma dezastrelor naturale.

O lume noua – serial australian AXN

Din distributia serialului fac parte si alti actori precum Rupert Penry-Jones (Match Point – 2005, The Four Feathers – 2002), David Lyons (Eat Pray Love – 2010, Safe Haven – 2013, Revolution – 2012), Ryan Corr (Wolf Creek 2 – 2013, The Water Diviner – 2013), Simone McAullay (Broadchurch – 2013) si altii.

Serialul O lume noua este un serial Stan Originals si are un singur sezon alcatuit din 8 episoade. AXN va difuza aceasta productie din 12 iulie 2021, urmand sa fie difuzat in fiecare zi de luni, de la ora 22:00, conform comunicatului remis catre media-max.ro.

O lume noua – sezonul 2
Desi nu a fost confirmata reinnoirea serialului cu inca un sezon, finalul primului sezon lasa loc de episoade noi. Daca serialul ar fi reinnoit, probabil vom vedea urmatoarele episoade anul urmator. Vom actualiza acest articol daca vom afla informatii suplimentare despre reinnoirea sau anularea serialului O lume noua.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre serialul difuzat de AXN in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.