Bundesliga se vede pe Digi si Look Sport
La acest sfarsit de saptamana, posturile Digi Sport si Look Sport vor transmite meciuri din Bundesliga 2. Este primul campionat international care incepe si va fi transmis de cele 2 trusturi media. La ora publicarii materialului, cele 2 trusturi nu au dat nici un comunicat oficial privind difuzarea acestui campionat si nici pe ce perioada s-a semnat contractul privind drepturile TV insa in programul Digi Sport disponibil pe site-ul oficial figureaza partide din liga a 2-a Germana.

La rubrica stiri Look Sport, Prima tv si pe Platforma Prima Play s-a anuntat ca se vor transmite meciuri din Liga a 2-a germana. In trecut, drepturile pentru Bundesliga si Bundesliga 2 au fost achizitionate tot de Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport (este posibil sa transmita si Telekom meciuri din Bundesliga 2 insa nu stim cu certitudine inca).

La ora publicarii acestui material, in programul Telekom Sport nu figureaza niciun meci din Bundesliga 2 pentru zilele urmatoare. Liga a 2-a germana va incepe pe 23 iulie iar prima liga germana va incepe pe 8 august. Drepturile pentru retransmisia meciurilor din cele 2 ligi se achizitioneaza impreuna.

Bundesliga se vede pe Digi si Look Sport

Iata cum arata prima etapa din Bundesliga 2:
23 iulie ora 21:30 Schalke – Hamburg SV (Digi Sport 4 si posturile Look)
24 iulie  ora 14:30 Darmstad – Regensburg
24 iulie ora 14:30 Dresda – Ingolstadt
24 iulie ora 14:30 Heidenheim – Paderborn (Digi Sport 1 si posturile Look).
24 iulie ora 14:30 Rostock- Karlsruher
24 iulie ora 21:30 Bremen – Hannover (Digi Sport 4 si posturile Look Sport)
25 iulie ora 14:30 Nuremberg – Aue
25 iulie ora 14:30 Sandhausen – Dusseldorf
25 iulie ora 14:30 St. Pauli – Kiel (Digi Sport 2 si posturile Look Sport)

La Liga – pe Digi si Look

Cele 2 grupuri media au anuntat ca au achizitionat si campionatul spaniei La Liga (Look Sport pe o perioada de 5 sezane iar Digi Sport pe o perioada de 3 ani). Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport transmit impreuna atat Liga 1 cat si Liga a 2-a a Romaniei.

Posturile Digi Sport apartin companiei RCS – RDS si se vad exclusiv in reteaua de cablu si DTH Digi. RCS – RDS are 4 posturi de sport, Digi Sport 1, 2, 3 si 4.

Posturile Look Sport apartin companiei Clever Media si sunt in grilele celor mai mari companii de cablu, DTH si IPTV din tara: Vodafone, Orange, Telekom, Focus Sat, Ines si Digi (in grila Digi nu se afla postul Look Sport 2). Clever Media detine tot 4 posturi de sport: Look Sport, Look Sport+, Look Sport 2, Look Sport 3.
Ambele companii, Digi si Look, detin si alte posturi de televiziune.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

23 COMENTARII

 1. Cupa Germaniei a rămas la telekom deja apare în program meciul lui Bayern München de vineri pe telekom sport 2,ligue 1 e la digi și look în continuare și seria a la fel

  • Au fost luate toate campionatele mari ca si pana acum. S-au incheiat negocierile pentru toate competitiile importante din Europa. Despre NBA nu se stie inca nimic.

    • Si cum Telekom Sport nu va mai exista. Prin transferul licentelor catre Orange nu inseamna 100% ca vor infiinta Orange Sport. Prin transferul licentelor Telekom a respectat doar o clauza din contractul de vanzare. Poate la momentul in care s-au inteles cele 2 companii s-a stabilit prin contract imi transferi x nr de abonati si toate televiziunile tale ( adica ale telekomului). De ce spun asta? Hai sa ne gandim logic ok? Daca Orange dorea post de sport nu lua si Bundesliga si La Liga asa cum sustinea GSP ca se negociaza si cu Telekom si pentru Bundesliga? Telekom a ramas cu Liga 1 pentru ca avea contractul in vigoare de 3 ani si au luat si Liga a 2 a pentru ca a trebuit sa dea o suma mica parerea mea. Oricum nu vad cu ce sa vina Orange Sport in plus cand toate competitiile importante au fost luate de Digi si Look pe o durata cuprinsa intre 3-5 ani.

 2. Stiu ca au publicat cei de la gsp un articol iar digi si look nu au pierdut niciun campionat important și dau împreună Bundesliga,seria A,ligue 1 si La liga.

 3. Look nu transmite meciul de azi din Bundesliga 2 doar pe Digi Sport 4 e meciul inseamna ca Lokk nu transmite meciul de azi vedem maine daca transmit sau nu Bundesliga 2

  • Posibil sa nu transmita nici Bundesliga daca nu dau si Bundesliga 2 . Din cate stiu cele 2 se iau la pachet. Poate nu dau meciul din seara aceasta. Pe site-ul Look estre trecuta Bundesliga.

 4. Vedem diseară dacă Bundesliga 2 va fi și pe Look deocamdată meciul de diseară figurează doar în programul canalelor Digi sport nu și în cel al canalelor Look, dar vom vedea exact diseară, s-ar putea ca doar Digi să transmită meciul diseară, iar Look să nu il difuzeze… însă vom vedea diseară când începe meciul!!! Oricum o modificare de ultim moment în programele canalelor poate apărea oricând!!!