Luna viitoare este Netuarie la Digi

Luna viitoare este Netuarie la Digi – RCS – RDS lanseaza o noua campanie disponibila exclusiv online pe parcursul lunii urmatoare, pe care Digi o numeste Netuarie.

Digi declara 5 zile din luna februarie – „Netuarie” – campanie prin intermediul careia ne asteptam la oferte disponibile exclusiv online pe site-ul Digi Romania pentru serviciul de internet fix.
Pe site-ul DigiRomania regasim urmatoarele: „Digi declară 5 zile din Februarie, NETUARIE.
Când va fi gerul mai mare, exclusiv online vei prinde net super-rapid la cost super-mic. Simplu, ca la Digi!„.

Reamintim ca in prezent Digi ofera 50% reducere la abonament timp de 4 luni pentru fiecare serviciu nou comandat online.
Cu abonamentul Digi Fiberlink putem beneficia de urmatoarele servicii gratuite:

 • Digi Storage – la abonamentul Fiberlink 500 avem 20GB gratuiti iar la Fiberlink 1000 avem 50GB gratuiti in cloudul Digi pentru a putea stoca fisierele personale;
 • Digi Online – putem viziona peste 60 de canale TV prin platforma gratuita online de la Digi;
 • Digi Wifi – putem sa ne conectam gratuit la retelele wifi amplasate in cele mai importante zone publice;
 • Control Parental – aceasta functie ne ajuta sa restrictionam accesul catre site-urile cu continut violent sau site-urile pentru adulti;
 • DNS Dinamic;

In acest moment Digi ofera urmatoarele abonamente prin infrastructura de fibra optica:

 • Fiberlink 300 (30 RON/luna); viteza maxima 300 Mbps download, 150 Mbps upload; viteza minima 200 Mbps download, 100 Mbps upload;
 • Fiberlink 500 (35 RON/luna); viteza maxima 500 Mbps download, 250 Mbps upload; viteza minima 200 Mbps download, 100 Mbps upload;
 • Fiberlink 1000 (40 RON/luna); viteza maxima 940 Mbps download, 450 Mbps upload; viteza minima 200 Mbps download, 100 Mbps upload;

Luna viitoare este Netuarie la Digi

Traficul este nelimitat pentru toate abonamentele fixe Digi. Pentru functionarea serviciului de internet se monteaza un echipament tip ONT/ONU care are functie wifi, astfel incat putem beneficia si de internet wireless atat in locatie prin intermediul acestui echipament, cat si in cele mai importante zone publice din orasul nostru prin intermediul serviciului Digi Wifi.

La 30 iunie 2019 Digi avea aproximativ 2.500.000 abonati la internetul fix, numarul crescand cu 10.4% fata de 30 iunie 2018.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii suplimentare despre campania „Netuarie”.

Update 11.02.2020: In cadrul ofertei Netuarie, pentru orice comanda online de internet fix sau upgrade pentru internet fix se ofera 50% reducere timp de 6 luni; Oferta va fi valabila din 19 februarie 2020 timp de 5 zile;

Update 17.02.2020: Oferta Digi Netuarie este valabila intre 19 – 23 februarie si este disponibila exclusiv online, doar pentru contractele semnate sau prelungite pe 24 de luni;

Update 19.02.2020: Digi a dat startul ofertei Netuarie, valabila pana pe 23 februarie 2020;

Update 08.02.2021: Netuarie revine la Digi in perioada 15 – 21 februarie 2021, oferindu-se 50% reducere timp de 6 luni la orice serviciu nou si la orice upgrade, oferta disponibila pentru abonamentele urbane;

Update 07.02.2022: Digi lanseaza din nou campania Netuarie, la fiecare abonament de internet nou contractat sau la upgrade se ofera 50% reducere din pret timp de 6 luni; Oferta este valabila pana pe 28 februarie 2022 iar perioada contractuala se prelungeste cu 24 de luni;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

26 COMENTARII

 1. Digi lanseaza din nou campania Netuarie, la fiecare abonament de internet nou contractat sau la upgrade se ofera 50% reducere din pret timp de 6 luni; Oferta este valabila pana pe 28 februarie 2022 iar perioada contractuala se prelungeste cu 24 de luni.

 2. Netuarie revine la Digi in perioada 15 – 21 februarie 2021, oferindu-se 50% reducere timp de 6 luni la orice serviciu nou si la orice upgrade, oferta disponibila pentru abonamentele urbane.

 3. Oferta Digi Netuarie este valabila intre 19 – 23 februarie si este disponibila exclusiv online, doar pentru contractele semnate sau prelungite pe 24 de luni.

  • Se ofera reducere 50% timp de 6 luni daca faceti abonament nou de internet fix sau daca faceti upgrade la un abonament de internet superior. Pentru Fiberlink 1000 nu se ofera nimic, avand in vedere ca nu se poate face upgrade.
   Insa, daca nu mai aveti perioada contractuala, puteti prelungi contractul si veti primi 50% reducere timp de 4 luni la toate serviciile. Oferta aceasta din urma, de fidelizare, stiu ca era disponibila in multe zone din tara deci ar trebui sa fie si in judetul Arges.

   • Nu este valabil nimic. Poate unde plătesc netul doar 19, cel de 300 La upgrade mi-l face de 30 sau 35 sau 40,in funcție de abonament. Fără nici o reducere. Aveam 4 luni reducere când întra pe sait, dar după ce întru în cont, nimic

    • Oferta este valabila de saptamana viitoare, mai exact din 19 februarie. In anuntul publicat de Digi pe Facebook scrie doar ca de saptamana urmatoare insa m-a asigurat un angajat ca va incepe din 19 februarie si va fi valabila 5 zile.

    • Nu poti beneficia de oferta pana nu iti expira actualul contract. In situatia ta din Iunie vei putea beneficia de oferta de atunci. Asa stiu, ca nu poti beneficia de o oferta pana nu expira contractul actual.

 4. Frectie la picior de lemn sau, cum sa te legi la cap cu digi pe 12-24 luni fără sa-ti dai seama. Așa sună oferta lor. Iti dau câteva luni reduceri după care le plătești abonamentul pana la 12-24 luni in functie de oferta. Daca era sa ma tin după oferta lor de black friday acum nu-mi mai luam telefon cu 1 lei de la Telekom prin portarea de abonament.

 5. Sa nu uităm că , ofertele de mai sus nu sunt disponibile in toata tara. Digi furnizeaza servicii fixe prin tehnologia EoC in multe localităț. Ca exemplu azi, in jud. Maramures, cu exceptia Mun. Baia Mare, Sighetu-Marmației , si încă vreo 15 localități unde este utilizata tehnologia FTTH, in rest este EoC . In procente as putea estima ca, in jud. MM. 30% FTTH, 75% EoC. Eu personal am fost nevoit sa ma abonaez la Telecom VDSL, datorită problemelor tehnice foarte repetate, pe care le are le aveam cu net ul de la Digi..

  • E posibil ca oferta sa se aplice si pentru clientii noi din zonele rurale unde exista EoC. Nu vad de ce nu s-ar aplica. Insa, in ceea ce priveste upgrade-ul nu se aplica, avand in vedere ca nu ai la ce sa faci upgrade pe EoC.

  • Da, fiecare promotie duce la prelungirea serviciului respectiv pe 24 de luni. Insa, daca e vorba de 50% reducere pe 12 luni, nu m-ar deranja. Chiar si 6 luni suna bine.

  • 50% reducere pe cat timp? Deja se ofera 50% reducere timp de 4 luni pentru serviciile noi (ce-i drept, nu pentru upgrade ci doar pentru servicii noi). Un lucru bun daca se va oferi intr-adevar reducere si in cazul trecerii la un abonament superior, insa sunt curios pe ce perioada se ofera reducerea.

  • La Telekom ai 1000 Mbps la 40Ron? Nu cred. RCS are cele mai mici preturi de internet din ro. Asta este parerea ta ca au preturi mai mari fata de telekom.

   • La Telekom e 8 euro (38-39 lei) 1000 Mbps + primele 6 luni 50% reducere + 12 hbo go inclus, deci da e mai ieftin telekom.ro/product/internet-l/prod772342133/
    Daca gasesti si un agent de teren, e chiar mai ieftin. Eu platesc doar 6 euro in loc de 8

    • Da poate ai dreptate Calin, insa telekom nu isi respecta abonatii, un exemplu. Un amic a obtinut la o renegociere de contract tv pachetul HBO gratuit pe 1 an asta anul trecut prin vara cred iar dupa un timp de 4-6 luni cei de la telekom a refuzat sa mai respecte contractul. Nu mai spun de abonamentele mobile citeste comentariile de pe Facebook Telekom Romania si ai sa te convingi.

     • Stiu ca sunt multi nemultumiti de telekom, poate eu sunt mai norocos :), pana acum toate pune si frumoase, daca ai fibra pana in casa atunci serviciile telekom sunt chiar ok.
      Daca nu o sa respecte contractul -> reziliere.