Cabo – premiera Acasa
Acasa aduce in Romania o noua telenovela marca Televisa, Cabo (2022) va incepe luna aceasta. Seria este creata de José Alberto Castro, autorul altor telenovele cunoscute in Romania precum Dragoste de garda (2019) sau Inimi impietrite (2021).

Rezumat telenovela Cabo, iluzii in paradis
La cateva ore de la casatoria Sofiei cu Alejandro, el porneste spre o intalnire de afacere si moare intr-un accident aviatic. Fiind devastata, Sofia calatoreste catre Cabo pentru a se intalni cu socrii ei. Acolo, ea se reintalneste cu Alejandro, care traieste si dezvaluie ca nu este barbatul de care s-a indragostit.

Alejandro recunoaste ca numele lui real este Eduardo si ca l-a schimbat pentru ca ea sa fie casatorita legal cu fratele lui, care a murit de fapt in accident, astfel incat Eduardo si Sofia sa ii mosteneasca averea. Sofia refuza sa ia parte la planurile lui Eduardo iar acesta o ameninta ca ii va trimite tatal la inchisoare, inscenandu-i acestuia moartea lui Alejandro.

Actiunea ia o intorsatura neasteptata atunci cand adevaratul Alejandro se intoarce acasa, viu si nevatamat si este suprins cand isi intalneste sotia despre care nu isi aminteste nimic. Sofia va ajunge sa se indragosteasca de adevaratul Alejandro.

In aceasta productie vom vedea actorii Bárbara de Regil (Blackout – 2022), Matías Novoa (Regina sudului – 2022, Cine a ucis-o pe Sara? – 2021, Diego Amozurrutia (Clanul lupilor – 2019), Eva Cedeño (O noua sansa – 2020), Mar Contreras, María Chacón, José Elías Moreno (Sa invingi durerea – 2020, Rubi – 2004), Roberto Ballesteros (Sorceress – 1982), Felicia Mercado si altii.

Cabo – premiera Acasa

Telenovela Cabo, iluzii in paradis are premiera pe Acasa pe 21 martie 2023, de la ora 18:00, urmand ca din 22 martie sa fie difuzate cate doua episoade de la ora 17:00. In Mexic a fost difuzata pe Las Estrellas si a avut 85 episoade. Pe IMDb are doar 39 recenzii, obtinand nota 7.

Cabo este un remake al telenovelei Tú o nadie (1985) cu Lucía Méndez, Andrés García si Salvador Pineda, dupa care a mai fost facut un remake in 2009, Sortilegio, cu Jacqueline Bracamontes, David Zepeda si William Levy.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre aceasta telenovela in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.