Epic Drama redifuzeaza Detectivul Agatha Christie
Postul de televiziune Epic Drama va redifuza un serial interesant. Serialul se numeste Agatha Christie’s Hjerson/ Detectivul Agatha Christie (2021) si va fi difuzat in fiecare seara de sambata, de la ora 22, din 6 ianuarie.

Kara Sandberg (Hanna Alstrom) este o realizatoare TV care nu prea are succes cu emisiunea sa. Pentru a avea audienta si succes, Kara ia decizia sa realizeze o emisiune cu cazuri politiste reale. Pentru a avea succes cu emisiunea sa, Kara va apela la unul dintre cei mai buni detectivi pe nume Sven Hjerson (Johan Rheborg). Sven a rezolvat multe cazuri dificile de crima insa fara sa anunte s-a retras si duce o viata linistita, nimeni nu mai stie nimic de el.

Kara nu stie cum sa faca sa il gaseasca pe Sven insa destinul ii surade Karei. Mama detectivului Sven moare si astfel Sven este obligat sa revina in orasul unde a lucrat ca detectiv. Kara afla si ea de decesul mamei detectivului si decide sa plece in orasul Aland unde are loc inmormantarea. Prima intalnire intre Kara si Sven are loc pe feribot si de atunci intre ei se leaga o prietenie stransa. Astfel, cei doi vor rezolva o multime de cazuri de crime.

Epic Drama redifuzeaza Detectivul Agatha Christie

Distributia serialului Detectivul Agatha Christie include actori precum Johan Rheborg, a mai jucat in filme si seriale precum Kamikaze (serial disponibil pe platforma SkyShowTime), Partizan si altele sau actrita Hanna Alstrom a jucat in filme si seriale ca: The Crown, seria de filme Kingsman: Serviciul secret si Kingsman: Cercul de aur.

Serialul Detectivul Agatha Christie a fost lansat in 2021 in Suedia, filmarile au fost facute in orasul Aland din Finlanda. Serialul are un sezon format din 8 episoade, durata fiecarui episod este de 44 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,2. Productia a mai fost difuzata de Epic Drama in 2022.

Epic Drama apartine companiei Viasat World si are licenta tematica – filme si seriale de epoca. Postul de televiziune se afla in grilele celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din Romania, cum ar fi Orange Romania, Orange Romania Communications, Vodafone, Digi, NextGen, INES sau Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.