Calatorie spre Centrul Pamantului – sezonul 2 Disney+
Pe platforma de streaming Disney+ a intrat pe 5 aprilie un serial mexican pentru copii. Serialul se numeste Viaje al centro de la tierra / Calatorie spre Centrul Pamantului (2023). Aceasta este o noua adaptare dupa romanul cu acelasi nume scris de Jules Verne.

Calatorie spre Centrul Pamantului este plin de aventuri. Diego (Sebastian Garcia) este un tanar inventator. Alaturi de fratii sai si cativa prieteni, Diego isi va petrece vara intr-o tabara organizata de exploratorul Pompilio Calderon (Oscar Jaenada). Aflati in tabara, Diego, frati si prietenii sai vor descoperi rapid ca bunica lor, Pola (Margarita Rosa de Francisco) este disparuta undeva pe langa tabara, ea fiind la randul sau o exploratoare.

In cautarea lui Pola, Diego si grupul sau gasesc intr-o zona interzisa a taberei un medalion care apartinea bunicii si care deschide un portal ce duce spre o lume paralela. Lumea paralela descoperita de copii si unde s-au pierdut bunica Pola si insusi vestitul explorator Jules Verne se numeste Dimensiunea Verne.

Fara sa vrea, copiii il aduc in Dimensiunea Vernes pe Pompilio, care are intentii rele in privinta lumii paralele. Asa ca bunica Pola, Verne (Gabriel Goity) si copiii vor face tot posibilul sa salveze lumea paralela de Pompilio.

Calatorie spre Centrul Pamantului – sezonul 2 Disney+

In ceea ce priveste distributia serialului, actrita Margarita Rosa de Francisco (bunica Pola) a jucat in telenovela Cafea cu parfum de femeie, interpretand rolul vestitei Gaviota. Rolul bunicii Pola este primul rol de bunica al actritei. Oscar Jaenada (Pompilio) a jucat in seriale si filme ca: Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi, Iubindu-l pe Pablo, urandu-l pe Escobar si altele.

Cu toate ca acest serial este unul marca Disney si este dedicat copiilor el avand recomandare de vizionare de 9+, nu are disponibila dublarea in limba romana ci doar subtitrarea.

Calatorie spre Centrul Pamantului are un sezon format din 8 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 3,7. Nu exista inca informatii daca serialul va avea sezonul 2, desi interesul este mare, recenziile primite pana acum au fost foarte slabe. Vom actualiza acest articol daca vom afla informatii despre reinnoirea sau anularea seriei.

Disney+ pune la dispozitia abonatilor sai filme si seriale produse de unele dintre cele mai renumite case de productii, cum ar fi Disney, Pixar, Marvel, Star Wars sau National Geographic.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.