Filmele Invazia Rechinilor se vad pe Warner TV
In luna mai, postul de televiziune Warner TV a pregatit pentru fanii filmelor de groaza un maraton de filme din seria Invazia rechinilor. In fiecare zi de vineri, Warner TV va difuza cate un film din aceasta franciza.

Sharknado / Invazia rechinilor: Los Angeles (2013) – 6 mai, ora 21:25. O furtuna puternica, urmata de inundatii, loveste orasul Los Angeles. Pana aici nimic neobisnuit insa ciudat este faptul ca aceasta furtuna aduce cu ea si rechini ucigasi si infometati care parasesc oceanul si invadeaza orasul, ingrozind populatia.

Fin Shepard (Ian Ziering) este un fost campion de surfing care porneste intr-o calatorie spre Beverly Hills, unde locuiesc sotia sa April (Tara Reid) si fiica lor Candice (Heather Jocelyn Blair), pentru a verifica daca ele sunt bine. In aceasta calatorie spre Beverly Hills, Fin este insotit de cativa prieteni.

Cinefilii il cunosc pe actorul Ian Ziering din serialul Beverly Hills 90210, difuzat in trecut de Pro TV. Filmul Invazia rechinilor: Los Angeles are durata de o ora si 26 minute, pe IMDb a obtinut nota 3,3.

Sharknado 2 / Invazia rechinilor: New York (2014) – 13 mai, ora 21:20. In acest al doilea film, Fin si sotia sa April se afla in New York intr-un turneu de promovare a cartii scrise de Fin, dupa ce a trecut cu brio de prima invazie a rechinilor.

In timp ce se aflau in New York, o furtuna puternica loveste orasul iar apele furioase se revarsa in oras, aducan cu ele rechini furiosi si flamanzi care incep sa atace locuitorii. Singurii care pot salva orasul New York sunt April si Fin.

Filmul Invazia rechinilor: New York are durata de o ora si 35 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 4.

Filmele Invazia rechinilor se vad pe Warner TV

Sharknado 3 / Invazia rechinilor: Florida (2015) – 20 mai, ora 21:10. De data aceasta, Fin si April se afla intr-o vacanta relaxanta pe plajele din Florida. Vacanta le este stricata de o furtuna care devasteaza tot si care formeaza vartejuri cu rechini ce ameninta orasul Washington D.C. Fin si April vor trebui sa salveze din nou orasul.
Invazia rechinilor: Florida are durata de o ora si 33 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4.

Sharknado 4 / Invazia rechinilor: Las Vegas (2016) – 27 mai, ora 21:05. Actiunea celui de al 4-lea film se petrece la 5 ani distanta de la ultima invazie a rechinilor. O companie foloseste reactoare pentru a stabiliza atmosfera, pentru a nu se mai forma furtuni care sa readuca rechinii aproape de oameni.

Fin este chemat La Vegas sa ajute la stabilizarea  atmosferei insa se porneste din nou o furtuna cu rechini care invadeaza orasul Las Vegas. In filmele 3 si 4, cinefilii il vor vedea si pe actorul Davis Hasselhoff.

Filmul Invazia rechinilor Las Vegas are durata de o ora si 38 minute, pe IMDb a obtinut nota 3,8. Franciza Invazia rechinilor este compusa din 5 filme insa Sharknado 5 nu va fi difuzat de Warner TV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Mister Gozila..! discutam cu tine în legătură cu Pro Cinema HD și Acasă Gold HD dacă va întra la Digi! și spuneai că am să-mi dau seama dacă intră cât de curând!? am aflat că de la 1 Iunie se scumpește abonamentul,atunci va intra aceste programe! Am făcut investigații!👌😉