Editii speciale de Paste pe Antena 1 si Antena Stars
Posturile de televiziune Antena 1 si Antena Stars anunta editii speciale ale emisiunilor Super Neata si Acces Direct. Editiile speciale vor fi difuzate pe cele doua posturi in zilele de Paste iar in acest articol vom mentiona o parte din programul de Paste difuzat de Antena 1 si Antena Stars.

Super Neata – 22 aprilie, ora 08. In editia speciala din Vinerea Mare, prezentatorii Razvan si Dani vor avea invitati speciali in studio dupa cum urmeaza:

  • la rubrica de sanatate va veni in studio doctorita Anca Hancu, care le va spune telespectatorilor daca este bine sa tina  post negru in Vinerea Mare
  • Ionut Catalin Barsan si parintele Gabriel Cazacu vor vorbi despre semnificatia si obiceiurile zilei de Vinerea Mare
  • reporteri speciali ai emisiunii Super Neata cu Razvan si Dani ne vor arata cum se pregatesc romanii de sarbatoare, unde isi vor petrece sarbatorile de Paste

Buna dispozitie muzicala este asigurata de Paula Seling, Marcel Pavel si Petrica Muresan. Duminica, 24 aprilie, de la ora 09:00, in prima zi de Paste echipa Super Neata de weekend compusa din Florin, Diana, Ioan, Cuza, Nicolai, Catalin si Bianca vor da drumul la o super petrecere traditionala romaneasca.

Cei care vor asigura buna dispozitie in prima zi de Paste vor fi Diana Matei si Taraful Cleante, Gelu Voicu, Maria Carneci si Jean de la Craiova.

Luni, 25 aprilie, in a doua zi de Paste, prezentatorii Razvan si Dani vor continua petrecerea alaturi de invitatii lor. Printre invitatii emisiunii ii vom enumera pe Nicole Cherry, Ana Maria Ababei, Codrut Sanfira si altii. Acesti invitati vor participa la un concurs de gatit numit Cine gateste mai bine.

Editii speciale de Paste pe Antena 1 si Antena Stars

Antena Stars va difuza in zilele de Paste editii speciale ale emisiunii Acces Direct. In Vinerea Mare, de la ora 16, invitatii Mirelei Vaida vor veni in studio alaturi de familiile lor. Telespectatorii vor afla de la invitati povesti de viata foarte interesante. In studioul emisiunii vor veni invitati precum Cornel Palade, alaturi de sotia sa, Iuliana Palade, iar Elisabeta Lipa va veni alaturi de elevii sai de la canotaj.

In cadrul emisiunii Acces Direct de vineri, 22 aprilie, va fi difuzat un interviu interesant cu Grigore Lese aflat la manastire. Duminica, 24 aprilie, Antena Stars va difuza de la ora 20 o emisiune speciala numita Chici ce te paste.. de Paste. Aceasta emisiune va fi prezentata de Mirela Vaida, Grigore Gherman si Adrian Velea.

In cadrul acestei emisiuni vor canta artisti ca Andreea Banica, Armin Nicoara, Carmen Serban, Emilia Ghinescu, Diana Matei, Maria Carneci si altii.

Luni, a doua zi de Paste, petrecerea va continua de la ora 16 in cadrul Acces Direct iar voia buna va fi asigurata de Vali Vijelie, Nicu Paleru, Georgiana Lobont, Constantin Enceanu si altii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.