Calugarita razboinica – sezonul 3 Netflix
Calugarita razboinica (Warrior nun – 2020) este o serie de actiune, drama si fantezie al carei prim sezon a fost lansat pe 2 iulie 2020. Netflix a adaugat recent sezonul 2, pe 10 noiembrie, iar in acest articol vom mentiona informatiile obtinute despre sezonul 3.

Pentru cine nu a urmarit inca acest serial, Calugarita razboinica prezinta o adolescenta orfana care se trezeste intr-o morga si constata ca are puteri supranaturale, facand parte dintr-o secta de calugarite razboinice care vaneaza demoni.

In serial putem vedea actorii Alba Baptista (Mrs. Harris Goes to Paris – 2022), Kristina Tonteri-Young (Zona mortala – 2021), Lorena Andrea (Papillon – 2017), Tristán Ulloa (Sex and Lucía – 2001, Open Your Eye – 1997), Thekla Reuten (In Bruges – 2008, Red Sparrow – 2018, The American – 2010) si altii.

Simon Barry, creatorul serialului, a declarat la un moment dat ca sunt sanse mari ca serialul sa aiba mult peste 3 sezoane insa momentan reprezentantii Netflix nu au confirmat daca vom vedea si sezonul 3.

Avand in vedere ca sezonul 2 a fost anuntat la aproximativ o luna dupa lansarea primului sezon si luand in considerare interesul ridicat pentru acest serial, sunt sanse sa nu fie nevoie sa asteptam prea mult dupa sezonul 3.

Calugarita razboinica – sezonul 3 Netflix
In situatia in care sezonul 3 se va confirma, probabil vom vedea episoade noi in cea de-a doua jumatate a lui 2023.

Cele doua sezoane insumeaza 18 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 6.9 din aproximativ 37.000 de recenzii. Se afla pe locul 27 in topul IMDb al celor mai populare seriale din prezent iar astazi ocupa pozitia 2 in topul Netflix al seriilor vizionate in Romania, dupa The Crown care ocupa prima pozitie.

Seria este realizata dupa personajul Warrior Nun Areala al benzilor desenate create de Ben Dunn, personaj care a aparut in numarul 37 Ninja High School ca Shanna Masters.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii suplimentare despre reinnoirea cu sezonul 3 sau anularea serialului Calugarita razboinica.
Daca ati urmarit acest serial, ce impresie v-a lasat?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII