Profetia Ragnarok si Godzilla: Punct singular – Netflix
Cele doua productii mentionate in titlu sunt noi serii anime pregatite de Netflix, in acest articol vom mentiona cateva informatii despre aceste serii si cand vor putea fi vizionate pe Netflix.

Profetia Ragnarok (Record of Ragnarok / Shuumatsu no Valkyrie) este o serie anime japoneza care poate fi vizionata pe Netflix din 17 iunie 2021.

La fiecare 1000 de ani, Consiliul Zeilor se reuneste pentru a decide soarta umanitatii. Dupa o existenta a oamenilor de peste 7 milioane de ani, zeii decid ca acestia sunt iremediabili si trebuie sa fie distrusi. Insa, Valkyria Brunhild sugereaza sa ofere oamenilor o ultima sansa. Zeii accepta sa se desfasoare batalia Ragnarok in care 13 oameni de seama din diverse momente ale istoriei sa se lupte pana la moarte cu 13 zei. Daca oamenii castiga 7 victorii, atunci vor fi lasati sa traiasca in continuare. Oamenii vor beneficia si de ajutorul unei Valkyrii care se transforma intr-o arma, in scopul de a incerca sa castige bataliile.

Seria animata Profetia Ragnarok este o adaptare a seriei manga Shūmatsu no Warukyūre a autorilor Shinya Umemura si Takumi Fukui. La momentul publicarii articolului nu am reusit sa obtinem numarul episoadelor disponibile in cadrul primului sezon.

Profetia Ragnarok si Godzilla: Punct singular – Netflix
Godzilla: Punct singular (Gojira shingyura pointo) este o alta serie animata japoneza care va fi adaugata in curand pe Netflix. A fost lansata deja in Japonia pe 25 martie 2021, obtinand pe IMDB nota 7.1 din 109 recenzii. Pe Netflix vom putea viziona primele episoade din 24 iunie iar primul sezon are 13 episoade.

In Godzilla: Punct singular, un student si un inginer colaboreaza in incercarea de a face fata unei forte de neimaginat care ar putea insemna sfarsitul.
Designerul animatiei, Eiji Yamamori, a dedicat munca depusa pentru aceasta serie fratelui sau decedat care era fan Godzilla.

Netflix lanseaza din ce in ce mai multe serii anime, acestea fiind doar cateva dintre productiile asemanatoare pregatite in ultima perioada.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.