Camera de garda – sezonul 7 pe DIVA
Postul de televiziune Diva difuzeaza de marti, 5 aprilie, sezonul 7 al serialului american Chicago Med / Camera de garda.

Serialul Camera de garda va fi difuzat in fiecare marti, de la ora 21, cate 2 episoade. Serialul prezinta munca de zi cu zi a personalului medical care lucreaza la cel mai renumit si exploziv spital din Chicago.

In sezonul 7, sefa spitalului din Chicago, Sharom Godowin (Epatha Merkerson), vrea sa se asigure ca pacientii spitalului primesc cele mai bune servicii medicale, cu toate ca institutia condusa de ea trece printr-un control fiscal.

Will Halstead (Nick Gehlfuss) risca sa nu mai profeseze pentru ca a incalcat regulile iar seful departamentului de urgenta, doctorul Ethan Choi (Brian Tee), este supus unei interventii chirurgicale dupa ce acesta a fost impuscat de un pacient al sau. Doctorul Ethan este unul dintre cei mai renumiti chirurgi, el a profesat si in armata.

Asistenta Maggie Lockwood (Marlyne Barrett), ochii si urechile departamentului urgente din cadrul spitalului, cea care se pricepe la orice, are grave probleme conjugale. Chirurgul din New Orleans, doctorul Crockett Marcel (Dominic Rains), incepe sa se acomodeze si sa se inteleaga mai bine cu colegii sai.

Camera de garda – sezonul 7 pe DIVA

In acest sezon al serialului Camera de garda, fanii serialului vor asista la destramarea unor prietenii mai vechi dar vor asista si la legarea de prietenii noi intre personajele indragite. In acest sezon vor aparea si personaje noi cum ar fi: doctorul Stevie Hammer (un medic valoros dar cu un trecut dubios) sau doctorul Dylan Scott (un fost politist care este specializat in chirurgie si pediatrie.

Fanii serialului nu ii vor mai vedea in distributie pe actorii: Yaya DaCosta (April Sexton) si Torrey DeVitto (Natalie Manning). Serialul Camera de garda are 7 sezoane cu un total de 139 de episoade, fiecare episod are durata de 43 de minute. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 7,8.

Sezonul 7 are 19 episoade, serialul va avea si sezonul 8 (cel putin), aceasta informatie fiind confirmata de reprezentantii NBC inca din 2020. Cel mai probabil sezonul 8 va fi difuzat in tara natala in 2023.

DIVA este un post ce difuzeaza filme si seriale de succes, se afla in grilele celor mai mari operatori de cablu, dth si iptv de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.