Oferta Vodafone Home Deal
Operatorul Vodafone Romania ofera abonatilor sai de mobil beneficii valabile 24 de luni. Abonatii serviciului de telefonie mobila Vodafone din toata tara care isi activeaza si un pachet de televiziune si internet pot beneficia gratuit timp de 24 de luni de urmatoarele, la alegere:

 • reducere la pretul pachetului timp de 24 de luni (pret pachet 6,7 euro, platim 4,2 euro pe luna)
 • pachetul HBO si HBO Max gratuit timp de 24 luni (pret final pachet 10,09 euro, dupa cele 24 de luni pachetul HBO si HBO Max costa 4 euro pe luna); filmele si serialele preferate de la HBO si HBO Max se pot viziona pe TV smart, tableta si telefo
 • Vodafone TV, pachetul 4k extra canale incluse timp de 24 de luni (in cele 24 de luni, pretul pachetului este 6,7 euro, dupa 24 de luni pretul final este de 10,9 euro), oferind cea mai mare grila de canale TV si cea mai tare experienta de divertisment; pachetul cuprinde pana la 166 canale TV, dintre care 21 de canale de sport; pachetul 4K cuprinde Prima 4k si Eurosport 4k; acest pachet de oferte mai cuprinde un router wi-fi box pentru cea mai mare viteza de internet disponibila la adresa ta;

Aceste oferte si reduceri sunt incluse in pachetul Home Deal 1000. Pentru a beneficia de aceasta oferta, plasati comanda pe site-ul Vodafone si veti fi contactati de un reprezentant sau sunati la numarul *3333. Aceasta oferta mai este valabila pana la 31 octombrie 2022. Pretul acestui pachet este 10,9 euro. Puteti beneficia de pachetul Home Deal doar daca in orasul respectiv este retea de vodafone servicii fixe.

Oferta Vodafone Home Deal

Reamintim ca Vodafone a introdus pe 1 octombrie in grila de programe televiziunile Tralala TV HD si Job TV, iar pe 2 octombrie si-a instiintat abonatii ca din 1 noiembrie Insight TV 4k va iesi din grila. Insight TV ofera telespectatorilor documentare, concerte si evenimente din intreaga lume.

Vodafone Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania care ofera o gama larga de servicii: telefonie mobila, cablu, internet fix, internet mobil si telefonie fixa. Vodafone are in grila TV peste 73 de canale in format HD.

In Romania, operatorii de telecomunicatii care ofera o gama larga de servicii sunt Vodafone, Orange si Digi / RCS & RDS. Singurul serviciu pe care Vodafone nu il are in portofoliul sau este DTH (televiziune prin satelit).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

 1. Poate firma mama(Vodafone U.K.) se va vinde la pachet cu tot cu ce au ei pe Europa+Asia+America de Nord+Sud catre celor de la Three U.K.
  Din cate am inteles, in U.K. Vodafone a fost cumparat de catre cei de la Three U.K.
  Si poate atunci dupa ce va fi peste „tot” Three U.K. atunci vor veni si cu investitii in plus, ce nu a fost in stare sa faca Grupul Vodafone.

 2. Wow, ce tare, au introdus tralala și job tv la 1 și pe 2 octombrie au scos un post 4k🤣🤣🤣. Și beat sa fiu, oamenii aceștia sunt reali, mâine ma trezesc, ei mâine este posibil sa mărească abonamentul. Sa se ia de mana cu cei de la Orange și să plece din România. Oricum în maxim 1 an de zile pe partea de servicii fixe cine știe de ce acord UE o sa mai auzim ca au vândut rețeaua fixa în alta parte (la un alt fraier) 🥳🥳🥳

  • Din pacate in Romania nu se mai gasesc fraieri sa preia reteaua de cupru a celor de la Vodafone. Poate singurul care sa se bage poate fi Canal+ ( Focus Sat). In rest nu prea mai are cine. Au fost discutii din cate am inteles ( zvon) cu apropiati de ai lui Sebi Ghita dar acestia s-au indreptat repede catre INES Grup. Digi si Orange nu pot prelua Vodafone pentru ca nu ii lasa Consiliul Concurentei , ca ar duce la monopol daca digi si/sau orange ar prelua Vodafone. Oricum Compania mare Vodafone a vandut 15 % din actiuni unei firme din golf zona araba.

   • Astia de la Vodafone au noroc ca au monopol in multe blocuri inca d epe vremea UPC, cand erau singuri in anumite cartiere si chiar orase, unde Digi a aparut dupa foarte multi ani! Cei din blocuri sunt oarecum captivi, pt. ca nu au ce sa aleaga altceva, decat parabolica, dar acolo nu se mai intoarce nimeni. Oricum nr. abonatilor cel putin la internet fix la VF scade de la an la an…Sau, sunt situatii cand concurenta ar vrea s aintre in anumite blocuri dar nu poate din cauza administratorilor, ca nu le da voie…apoi lumea e resemnata, de obicei nu-si mai bate capul sa schimbe providerul chiar daca ar avea alternativa…Sau Digi zice „venim pe strada x doar daca exista un anumit numar de doritori”, altfel considera ca nu merita. Piata telekom e suprasaturata, zarurile sunt aruncate, cartierele impartite intre ei si toata lumea e multumita. Azi nu mai schimbi atat de des providerul ca acum 10-15 ani cand venea unul nou la poarta sa te imbie cu pliante.