Campania Digi Days revine la RCS – RDS
Digi (RCS & RDS) a anuntat revenirea uneia dintre cele mai cunoscute campanii de anul trecut si anume Digi Days, fiind deja disponibil teaser-ul pe site-ul oficial aici: digi.ro/teasing-digidays . In cadrul zilelor Digi, sunt oferite si anul acesta reduceri semnificative atat la contractarea serviciilor noi cat si la upgrade-uri.

Cu ocazia campaniei Digi Days vom beneficia de reducere la abonament 50% timp de 6 luni la orice serviciu nou, upgrade sau extraoptiune activata, indiferent daca suntem clienti noi sau existenti. Pentru a clarifica, acestea sunt situatiile in care se ofera reducere:

 • contractarea de noi servicii, fie ca nu suntem abonati si optam pentru servicii noi, fie ca suntem deja abonati si suplimentam cu anumite servicii
 • upgrade la internet; important, se aplica reducerea pe tot pachetul serviciului respectiv; spre exemplu, daca avem Fiberlink 300 si facem upgrade la Fiberlink 500, vom avea reducere 50% la Fiberlink 500, platind pe lunile reduse 17.5 lei pe luna
 • activarea unei extraoptiuni; indiferent daca este vorba de Maxpack, HBO, Adult, Film Now sau 4k, vom beneficia de reducere 50% timp de 6 luni la pretul extraoptiunii respective

Campania Digi Days revine la RCS – RDS
Pentru a beneficia de reducerea din cadrul ofertei Digi Days, perioada contractuala pentru noile servicii sau pentru abonamentul la care facem upgrade trebuie sa fie de 2 ani.
Oferta Digi Days este valabila in perioada 10 mai – 16 mai 2021, perioada campaniei fiind aproape aceeasi ca anul trecut (in 2020, campania a fost valabila in perioada 10-15 mai).

Avand in vedere ca Digi are o alta oferta in desfasurare (Mobilizarea, in care se ofera reducere la portare 50% timp de 6 luni, oferta valabila pana la 31 mai 2021), este important de stiut ca oferta Digi Days nu este cumulata cu alta oferta.

Aceasta nu este prima oferta care revine in reteaua Digi, un alt exemplu fiind campania Netuarie, lansata atat la inceputul anului trecut cat si anul acesta. In ultimii ani, Digi a lansat periodic oferte noi, in special pentru clientii noi, oferind de obicei 50% reducere la abonament timp de 3, 6 sau 12 luni.

Voi ce parere aveti despre oferta Digi Days?

Update 07.10.2021: Campania Digi Days revine saptamana urmatoare, urmand sa fie disponibila intre 11-15 octombrie 2021;

Update 09.05.2022: Digi a lansat din nou oferta Digi Days, valabila intre 9 – 15 mai 2022. Totul este la reducere 50% timp de 6 luni. Atat abonatii noi cat si cei existenti pot opta pentru servicii noi, extraoptiuni sau upgrade-uri care vor beneficia de aceasta reducere. Perioada contractuala trebuie sa fie pe 24 de luni;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

23 COMENTARII

 1. Digi a lansat din nou oferta Digi Days, valabila intre 9 – 15 mai 2022. Totul este la reducere 50% timp de 6 luni. Atat abonatii noi cat si cei existenti pot opta pentru servicii noi, extraoptiuni sau upgrade-uri care vor beneficia de aceasta reducere. Perioada contractuala trebuie sa fie pe 24 de luni.

 2. Bravo voua,faceti”harcea parcea”cu toti ceilalti!!!10 cu felicitari si sa o tineti tot asa cu ofertele ca oamenii vin,mai greu intr-adevar,dar vin,si dau de ceva bun si ieftin,degeaba altii critica…..critica degeaba ca asa oferte chiar nu vad la nimeni,eu am tot de la ei si sunt multumit.

 3. Campania este mai mult cu tam-tam pentru extraoptiuni, sa se asigure ca pe perioada verii sunt clienți care sa le plătească extraoptiunile și la juma de preț, decât nimic și 50% sunt buni

   • Mai bine s-ar concentra pe ceva cu adevărat util (eSIM number share pe care o așteptăm de 2 ani, funcția replay 7 zile pentru aplicatia DigiOnline ) pana și aplicatia Focus Sat are aceasta funcție ), nu campania “Mobilizarea” sau alte oferte pe care le găsim tot restul anului aproape lunar mai apare câte o campanie “oferta”
    Robert, nu îmi apar celalalte pagini după ce ii dau pagina 2 la articole recente. Am încercat Safari, Chrome pe iPad. Poți verifica te rog?

    • Din păcate Digi nu e interesat prea mult de aplicația Digi Online altfel ar fi introdus posturi generaliste mai exact posturile Pro ,Antenele,Național Tv,N24 Plus Prima Tv,dar si posturi in limba maghiară pentru abonații de etnie maghiară care locuiesc in zonele unde au mai mulți abonați de etnie română nu ar trebui privați acei abonați de posturi in limba maghiară dacă nu e posibil sa li se ofere pe cablu atunci prin intermediul aplicației ar trebui să le ofere posturile din portofoliul Rtl Group, Tv2 Csoport,Tv4,Film4,posturile MTVA, Comedy Central Hu, Comedy Central Family Hu, Hir tv. În plus ar trebui adăugat si funcția Replay astfel încât abonații să aibă posibilitatea de a urmări în reluare pe o perioadă de 7 zile emisiunile preferate. Însă cei de la Digi nu cred că o astfel de actualizare la aplicație e necesară.Am observat că si cei de la Orange au adăugat funcția Replay in aplicația Orange tv go. Si ei au considerat că e necesar o funcție prin care abonații lor pot urmări emisiunile preferate în timpul liber.

     • Parerea mea este ca Digi este interesat de aplicatia Digi Online, altfel nu ar continua suportul si actualizarile furnizate in ultima perioada. Posibil ca anumite posturi sa nu le poata retransmite online din cauza drepturilor de difuzare, cel putin in cazul posturilor Antena sigur este vorba de acest lucru.

   • Apar paginile 1,2 3, ..când sunt in secțiunea “Articole recente”, dispar după ce apăs pagina 2 sau semnul de pagina următoare. Am dezactivat adblock și degeaba.

   • Cea mai bună oferta a fost anul trecut, de Black Friday. Dacă făceai abonament pe 12 luni, primeai 6 luni reducere 50%, dacă făceai abonament pe 24 de luni, primeai 12 luni reducere 50%. Oferta de astăzi NU se aplică … deocamdată ! Am făcut o simulare și TOATE serviciile sunt la prețul standard. Robert, am pus dovada pe pagina voastră de Facebook.

     • Gorila, am făcut din nou comandă online, pe 24 de luni, reducerea de 50% NU se aplică la niciun serviciu (net, TV, voce) !

     • Am incercat si eu si la mine merge. Bine a mers pana la un punct ca eu am activate toate extraoptiunile 🙂 Insa primii pasi au mers.

     • Gorila, am deslușit misterul ! ”Oferta promoțională este disponibilă exclusiv online prin intermediul site-ului www digi ro în perioada 10.05.2021 – 16.05.2021, pentru abonații DIGI cu cel puțin un serviciu instalat, care contractează un serviciu nou sau fac modificarea unui serviciu existent într-un pachet superior, pe o perioadă contractuală de 24 de luni”. De aia nu merge la mine, eu nefiind clientul lor.

    • Este afisat mesajul privind reducerea Digi Days, ar fi indicat ca in urma plasarii comenzii sa dam un telefon la relatii cu clientii pentru a verifica daca s-a procesat cererea cu tot cu reducere. Daca nu s-a procesat cum trebuie, se poate face o sesizare pentru corectare. Au mai avut probleme si in trecut cu aplicarea reducerilor.

 4. Ce ai vrea să vezi cu 7,5 lei pe perioada verii la HBO cand toata lumea este plecată cu copii în vacanta. Premiere? Să fim serioși, alea sunt din toamna

 5. Adică dacă mă abonezi la Job Maxpack, Filmnow sau Adult am 6 luni reducere 50%? Tocmai ce „m-au binecuvântat” cei de la DIGI cu 100% reducere 2 luni la Maxpack. ” Facă-se voia DIGIIII” 🙂

  Comentariu moderat

  • Buna ziua,
   Daca nu ai alte extraoptiuni, vei plati 2.5 lei pe luna timp de 6 luni. Daca ai si alte extraoptiuni, pretul poate fi mai mic in functie de numarul extraoptiunilor active.