Oferta de vara Orange Prepay
Compania Orange anunta o campanie de vara pentru cei care folosesc cartele Orange PrePay. Utilizatorii care incarca o cartela prepay cu o optiune de minim 6 euro vor beneficia de bonusuri de internet. Daca incarcam o cartela prepay cu minim 6 euro, vom avea bonus 100 GB valabili timp de 100 de zile.

Oferta este disponibila in perioada 1 iulie – 31 august iar bonusul se va activa automat dupa reincarcare, fara a mai face ceva in plus. Daca incarcati o cartela preplatita de minim 6 euro online din MyOrange, atunci veti beneficia de internet nelimitat timp de 7 zile, pe langa cei 100 GB.

Pe langa aceste bonusuri, veti avea minute si SMS-uri nelimitate in retea, minute si SMS-uri nationale, optiuni avantajoase in roaming dar si cele mai bune viteze de internet mobil in retelele 4G si 4G+.

O informatie importanta pentru cei cu cartela prepay care vor sa foloseasca bonusul de 100 GB in strainatate, bonusul de 100GB se ofera doar daca incarca acea cartela cu minim 10 euro. Cei 100GB se vor consuma dupa ce consumati GB din optiune.

Bonusul se poate verifica in contul MyOrange sau apeland numarul 333. Un alt bonus oferit in campanie este pentru utilizatorii Orange care incarca o cartela prepay cu un credit de 5 euro, acestia vor beneficia de 50 GB. Daca incarcarea de 5 euro se va face online din contul MyOrange, atunci vor primi 100 GB. Bonusul se poate verifica prin aplicatia MyOrange sau la numarul 333.

Oferta de vara Orange Prepay 2021

O alta veste buna venita de la Orange este aceea ca reteaua 5G s-a extins si in Craiova.  Abonatii Orange cu abonamente 5G si un telefon compatibil 5G vor putea beneficia de viteze de download de pana la 1,2 Gbps. Orasele care au retea 5G de la Orange sunt: Bucuresti, Brasov, Craiova , Cluj- Napoca, Constanta, Iasi Timisoara, Bragadiru, Otopeni, Chitila, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Predeal si Voluntari

Utilizatorii interesati de reteaua 5G trebuie sa aleaga unul din abonamentele:

  • Smart 15 – costa 15 euro pe luna dar are o reducere de 3 euro
  • Smart Plus 20 – costa 20E/luna insa se ofera o reducere de 4 euro
  • Smart Plus 25 – costa 25E/luna insa se ofera o reducere de 5 euro

La aceste abonamente, Orange ofera si telefoane la preturi avantajoase, cateva dintre acestea fiind: Xiaomi Redmi Note 10 (3.5 euro rata/luna timp de 24 luni) sau Samsung Galaxy A32 (4.5 euro rata/luna timp de 24 de luni).

Orange este unul dintre operatorii care ofera servicii complete, furnizand servicii fixe (cablu, internet si dth) dar si servicii de telefonie mobila si internet mobil.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Orange se adresează celor care consuma mult, sau nu consuma traficul integral. Daca ar ține la clienți ar lansa o oferta „entry” 5GB trafic internet și 100 sau 200 min în rețelele naționale valabile 30 de zile. Oferta ieftina de 2 euro, max 2,5 eur pe luna