Canal+ a finalizat achizitia pachetului majoritar SPI International
Grupurile internationale Canal+ si SPI au anuntat ca grupul francez Canal+ a primit toate aprobarile de la autoritatile competete din toate jurisdictiile europene in cauza pentru a integra SPI International in cadrul grupului Canal+.

SPI International este un grup media prezent in Europa, cu o experienta vasta in distributia de canale si continut media la nivel mondial. Prin aceasta achizitie, Canal+ spera sa consolideze ofertele de televiziune cu plata pe toate pietele europene si sa poata oferi si alte servicii in beneficiul clientilor companiei la nivel mondial.

SPI International are 42 de canale ce sunt distribuite pe sase continente si este  un jucator important in distributie si difuzare de continut. SPI International a fost infiintat acum 28 de ani si este prezent in Europa Centrala si de Vest cu diferite televiziuni cu plata sau gratuite.

SPI International opereaza diferite televiziuni in tari ca Polonia, Cehia, Romania, Serbia, Olanda sau Rusia. Postul de televiziune FilmBox este televiziunea emblema a grupului SPI. FilmBox difuzeaza filme din tarile in care este prezent. SPI detine si alte canale tematice dar si aplicatii de streaming foarte cunoscute.

Brandurile SPI ajung in milioane de case cu ajutorul partenerilor. Reprezentantii SPI colaboreaza cu peste 700 de operatori din intreaga lume. Aplicatia de streaming FilmBox+ are peste un milion de abonati. Prin televiziunile sale, grupul SPI foloseste tehnologie de ultima generatie.

Canal+ a finalizat achizitia pachetului majoritar SPI International

SPI a lansat recent o noua aplicatie de streaming numita DIZI ce se bucura de un mare succes. Canalul TV DIZI si aplicatia cu acelasi nume difuzeaza filme si seriale turcesti. SPI International distribuie de peste 25 de ani filme artistice pe piata internationala.

Grupul francez Canal+ este o companie de mass-media si un operator de televiziune cu plata. Canal+ este prezent pe pietele din Asia, Europa si Africa. Canal+ are 21,8 milioane de abonati in intreaga lume.

Prin studiourile StudioCanal si Kino SWIAT, Canal+ este un lider important in productia, achizitia si distributia de filme de lungmetraj si seriale TV de mare succes. Canal+ este detinut in totalitate de grupul Vivendi. In Romania, Canal+ detine operatorul DTH Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.