Ordine programe TV in lista Digi – RCS RDS
Avand in vedere nelamuririle primite de la cativa abonati Digi (RCS – RDS), in acest articol vom explica de ce avem o anumita ordine in lista de programe si cum putem face sa avem ordinea stabilita de Digi.

Daca avem un decodor de la Digi, atunci lista va avea o ordine predefinita de Digi, mai jos mentionam primele 9 programe din lista pentru a ne face o idee despre primele pozitii:

 1. TVR1
 2. TVR2
 3. TVR1 HD
 4. Pro TV
 5. Pro TV HD

Daca avem un TV cu DVB-C inclus (cu sau fara smartcam Digi), ordinea programelor in lista va depinde de operatorul selectat in urma scanarii programelor. Daca la scanare a fost selectat operatorul Digi, atunci ordinea programelor va fi aceeasi de mai sus, la fel ca pe receptor.

Daca avem un TV cu DVB-C inclus si la scanare a fost selectat ca operator Altii, atunci lista de programe va fi intr-o alta ordine, un exemplu fiind:

 1. Pro TV HD
 2. Pro X HD
 3. Pro 2 HD
 4. Nat Geo Wild HD
 5. Nasul TV

In cazul televizoarelor la care nu a fost selectat deloc operatorul la scanare iar la prima setare a fost selectata o optiune gresit (de exemplu, tara), ordinea listei de programe poate fi, de asemenea, total diferita. In acest caz, putem face o revenire la setarile din fabrica selectand corect fiecare optiune, in mod special regiunea (tara) si operatorul. Un astfel de exemplu de ordine este:

 1. Film Now
 2. Fishing & Hunting
 3. HBO
 4. HBO2

Ordine programe TV in lista Digi – RCS RDS

Daca folosim un TV cu DVB-C si dorim sa avem ordinea programelor stabilita de Digi, este necesar sa scanam automat programele selectand Digi ca operator.

Pe langa ordinea stabilita de operator/TV, majoritatea televizoarelor si a decodoarelor au optiunea de a alege o lista favorita unde putem adauga canalele TV in ordinea dorita de noi.

Voi ce programe aveti pe primele 5 pozitii si ce optiune ati selectat la scanare?
Gasiti aici toate programele disponibile atat in grila de cablu digitala cat si in grila satelit Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

123 COMENTARII