Cand se va difuza noul serial Clanul?
Postul de televiziune Pro TV si-a prezentat grila de toamna. In acest material vom detalia ce surprize a pregatit Pro TV pentru telespectatori, cum arata prime time-ul si informatii despre cel mai nou serial pregatit de postul TV.

Al 2-lea sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-ma de aici! are premiera pe 4 septembrie, de la ora 20. Acest game show va fi difuzat in zilele de duminica, luni si marti, de la orele 20, respectiv 20:30. Seara de miercuri ii este rezervata lui Dragos Bucur si a echipei lui de arhitecti in emisiunea Visuri la cheie.

Visuri la cheie va fi difuzata din 7 septembrie, in fiecare miercuri, de la ora 21:30. Dragos si echipa sa sunt gata sa faca cateva zeci de familii fericite si in acest nou sezon.

Showul muzical care intoarce 4 scaune atunci cand pe scena este prezenta o viitoare stea revine si el in grila Pro TV. Emisiunea Vocea Romaniei revine in fiecare vineri, din 9 septembrie, de la ora 20:30. Noutatea acestui sezon este ca pentru prima data in istoria acestui show de talente vor fi prezenti in scaune 5 antrenori, nu 4 ca pana acum. In concluzie, pe un scaun vor sta doi antrenori.

Dupa terminarea emisiunii Vocea Romaniei, in jurul orei 22 Pro TV a programat filme artistice. Daca va intrebati cand revine in grila de toamna Pro TV serialul de comedie Las Fierbinti, veti afla ca Bobonete si consatenii lui vor intra in grila de toamna din 7 septembrie, de la ora 20:30. Las Fierbinti va fi difuzat in zilele de miercuri si joi, de la ora 20:30. Serialul se afla la sezonul cu numarul 21.

Cand se va difuza noul serial Clanul?

Cel mai nou serial al postului Pro TV, un serial plin de actiune adrenalina cu o distributie de exceptie, actori tineri in combinatie cu actori cu experienta si consacrati, va incepe din 8 septembrie.

Serialul Clanul va fi difuzat in fiecare joi, de la ora 21:30. Clanul este facut dupa un serial turcesc de mare succes numit Intrusul, difuzat in trecut si la noi in tara.

In serile de sambata si duminica, Pro TV a programat cate 2 filme de actiune difuzate la orele 20 si 22.

Update 02.09.2022: Premiera serialului Clanul a fost amanata pentru 22 septembrie 2022;

Update 15.09.2022: Serialul va incepe de luni, 19 septembrie, de la ora 20:30;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

  1. Serialul Clanul va avea premiera luni 19 septembrie 2022 la ora 20 30 Las Fierbinti va fii difuzat martea miercurea si joia de la ora 20 30 iar Sunt celebru scoate-ma de aici va fii difuzat martea si joia de la ora 21 30 in week-end va fii filmul Pro iar Vocea Romaniei va ramane vinerea de la 20 30

  2. Nu e prima data cand scriu si rog sa se transmita si pe pro tv international!!! Din pacate nimic…. doar Las fierbinti si reluari de seriale de acum 15,16 ani … parca AR fi o pedeapsa pentru cei din diaspora… pacat ca nu contam si noi….