Proteze salvatoare / Baiatul mamei in august la TLC.
In luna iulie, postul de televiziune TLC va difuza unele din cele mai interesante documentare. In acest material va vom prezenta cateva informatii despre acestea. Iata ce va difuza TLC in luna iulie:

Body Parts/ Proteze Salvatoare (2022) din 22 iulie in fiecare zi de vineri, de la ora 21:00. In acest serial documentar Allison Vest prezinta cele mai devastatoare cazuri in care pacientii isi pierd diverse parti ale corpului cum ar fi: nasul, mainile sau picioarele. Allison Vest face cele mai interesante si inovatoare proteze cu ajutorul carora pacientii ei pot sa revina cat de cat la o viata normala. Allison ii ajuta pe cei care apeleaza la ea atat in crearea de proteze dar si pe partea pshiologica in asa fel incat pacientul sa poata trece mai usor de socul pierderii unui parti a corpului. Serialul Proteze Salvatoare are un sezon cu un total de trei parti, fiecare episod are o durata medie de 42 de minute, iar pe IMDb a obtinut nota 8,7.

Familia Chantel din 30 iulie in fiecare sambata de la ora 21:00. Serialul Familia Chantel este un spin-off al serialului 90 de zile pana la nunta. Familia Chantel este formata din Pedro si Chantel. Cei doi tineri vor incerca sa faca fata provocarilor care vin odata cu formarea noii familii. Fanii acestui tip de reality show vor putea vedea cum ii vor primi rudele extinse ale noii familii pe cei doi tineri Pedro si Chantel. Serialul Familia Chantel are 4 sezoane cu un total de 38 de episoade si durata medie a fiecarui episod de 42 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 3,2.

Proteze salvatoare / Baiatul mamei in august la TLC.

Say Yes to the Dress / Rochia perfecta – sezonul 20, din 7 august, in fiecare duminica, de la ora 21:00. Randy Fenoli si echipa Kleinfeld vor ajuta noi mirese sa isi gaseasca rochia perfecta pentru fericitul eveniment. Echipa de la Rochia Perfecta vor trebui sa faca fata atat miresei cat si a membrilor familiei acesteia care vin cu tot felul de pretentii asupra rochiei pe care echipa Kleinfeld trebuie sa le indeplineasca. Serialul documentar Rochia Perfecta are un total de 21 de sezoane cu un total de 337 de episoade, fiecare episod avand o durata medie de 42 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 5,5.

I Love a Mama’s Boy/ Baiatul mamei din 30 august, in fiecare marti, de la ora 22:00. Acest serial documentar prezinta lupta dintre iubita baiatului si mama baiatului, fiecare incercand sa castige dragostea acestuia si sa devina doamna  principala in viata lui. Serialul documentar Baiatul Mamei are 3 sezoane cu un total de 26 de episoade, iar fiecare episod are in medie o durata de 42 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 5.

O alta informatie venita din partea reprezentantilor TLC este aceea ca postul TLC va avea un feed localizat din 2 august. Adica serialele documentare vor fi intrerupte de reclame si promo-uri.

Voua cum vi se par documentarele oferite de TLC? Nu ezitati sa va spuneti parerea in campul de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Producțiile TLC sunt întotdeauna întrerupte cu publicitate și promo de la lansarea din 2011. De aceea avem TLC Balkans (care emite din Bulgaria). TLC a mai avut feed românesc în primii 2 ani de emisie.