Roata Norocului revine la Kanal D cu un nou sezon

Postul de televiziune Kanal D produce cateva modificari in grila de programe. In acest material va vom detalia aceste modificari.

Una dintre cele mai indragite si urmarite emisiuni concurs difuzate de Kanal D, Roata Norocului, revine cu un nou sezon, mult mai captivant, interesant si amuzant. Kanal D Romania anunta ca din 8 octombrie va difuza un nou sezon al emisiunii concurs Roata Norocului. Emisiunea va fi difuzata in fiecare seara de duminica, de la ora 20.

Noul sezon va aduce cateva schimbari importante. Roata Norocului va avea un concept nou si original. In fiecare editie, telespectatorii vor fi purtati intr-o calatorie prin spatii culturale si geografice ale unei tari. Telespectatorii vor afla amanunte despre cultura, traditiile si jocurile tarii respective. Ana Maria Barnoschi va purta o tinuta cu elemente specifice din tara pe care cei doi prezentatori ne propun sa o vizitam.

Si in acest nou sezon vedetele care vor participa la emisiunea Roata Norocului vor lupta sa castige premii pentru diferite cazuri sociale. Premiile sunt aceleasi, marele premiu fiind un autoturism. Pedepsele vor fi mai interesante si mai amuzante. O alta noutate a noului sezon o reprezinta faptul ca in fiecare editie va exista un moment special numit Felie. In cadrul acestui segment special vor fi prezentate momente artistice in care se va canta, dansa, mima ceva specific din tara pe care o vom vizita.

Roata Norocului revine la Kanal D cu un nou sezon

Emisiunea Roata Norocului a avut si are in continuare un succes imens ce a atras publicul in fata televizoarelor. S-au difuzat pana in acest moment peste 300 de editii, fapt ce a transformat emisiunea intr-un adevarat fenomen. Dupa cum probabil v-ati dat seama, Roata Norocului va inlocui o alta emisiune concurs ce a inregistrat audiente bune spre foarte bune, este vorba de Tu urmezi care era difuzata in fiecare seara de duminica, de la ora 20.

Comfor site-ului Kanal D Romania, emisiunea concurs Tu urmezi va putea fi urmarita in continuare in grila postului in fiecare seara de sambata, de la ora 22:30, dupa serialul turcesc Pretul fericirii.

A treia noutate pe care Kanal D o aduce in grila este legata de serialul Melek ce va fi difuzat de luni pana joi, de la ora 20. Serialul Secrete de familie va fi difuzat o singura data pe saptamana, in seara de vineri, de la ora 20.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.