Candy: Crima in texas – miniserie biografica Disney Plus
Platforma de streaming Disney+ va lansa pe 12 octombrie o miniserie biografica interesanta, Candy / Candy: Crima in Texas (2022). Serialul este realizat dupa un caz real de crima petrecut in Texas in anul 1980.

Candy Mongomery (Jessica Biel) si Betty Gore (Melanie Lynskey) sunt doua bune prietene care duceau o viata monotona, ambele casatorite cu barbati care le ignorau total. Cele doua prietene isi doresc o schimbare in viata lor. Candy este o femeie de casa linistita, cu credinta in Dumnezeu iar Betty este o profesoara apreciata.

Dupa un timp, Candy incepe o aventura amoroasa cu sotul lui Betty. Viata celor doua se schimba complet intr-o zi, cand  Betty este gasita moarta in casa, fiind lovita cu toporul. Autoritatile o acuza pe Candy de crima spunand ca ea a ucis-o pe Betty, deoarece victima ar fi aflat de aventura lui Candy cu sotul sau.

In realitate acest caz de crima a provocat stupoare in randul locuitorilor din Texasul acelor vremuri, Candy fiind exonerata de acuzatia de crima, juriul considerand ca ea a actionat in legitima aparare. Dupa acest caz, Candy s-a mutat in alt stat, in Georgia, unde se spune ca ar trai si acum, retrasa.

Candy: Crima in texas – miniserie biografica Disney Plus

Actrita Melanie Lynskey a jucat si in serialul de succes Doi barbati si jumatate.
Candy: Crima in Texas este un serial marca Stars. Serialul are un sezon cu un total de 5 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 50 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Un serial care abordeaza acelas caz de crima din 1980 va difuza si aplicatia de streaming HBO Max insa nu se stie cand va fi lansat deoarece in prezent serialul este in post productie.

Disney+ ofera abonatilor filme si seriale realizate dupa diverse fapte reale. Cateva astfel de productii sunt Sub semnul credintei, The Eyes of Tammy Faye si altele. Disney+ este cea mai noua aplicatie de streaming lansata in Romania si ofera continut diversificat produs de Disney, Star, National Geographic si altii. Platforma este detinuta de compania Disney.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.