Cartea mortilor – film AXN
In acest material vom detalia cele mai interesante filme horror ce vor fi difuzate in luna septembrie pe postul de televiziune AXN, in zilele de vineri, de la ora 23.

Quarantine / Carantina (2008) – vineri, 2 septembrie, ora 23. O jurnalista, alaturi de colegul sau cameraman, sunt trimisi de patronul unei televiziuni la care lucreaza sa filmeze o zi intreaga la o sectie de pompieri.

La un moment dat, sectia de pompieri primeste un apel in care sunt anuntati ca o batrana a ramas blocata in casa. Reporterita Angela Vidal (Jennifer Carpenter) si cameramanul ii insotesc pe pompieri la acel caz. Ajunsi la casa batranei, pompierii si echipa televiziunii raman blocati in casa din cauza unui virus pe care toti il iau iar autoritatile pun casa in carantina. Filmul Carantina are durata de o ora si 29 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Quarantine 2: Terminal / Carantina 2: Terminalul (2011) – 9 septembrie, ora 23. Acesta este un sequel al filmului Carantina. Actiunea filmului se petrece intr-un avion plin cu oameni, care in drum spre Kansas se imbolnavesc cu un virus necunoscut. Carantina 2: Terminalul are durata de o ora si 26 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,2.

Evil Dead / Cartea Mortilor (2013) – 16 septembrie, ora 23. Filmul Cartea mortilor spune povestea unui grup de tineri care hotarasc sa isi petreaca cateva zile la o cabana dintr-o padure. Ajunsi la acea cabana, tinerii descopera intr-o pivnita un altar grotesc format din mumiile unor animale. Unul dintre tineri gaseste o carte demonica de care este atras, el incepe sa citeasca din acea carte cu voce tare.

Cartea mortilor – film AXN

Incantatiile citite trezesc un demon care aduce haos in padure iar tinerii incep sa fie ucisi rand pe rand. Filmul Cartea Mortilor are durata de o ora si 31 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Patient Zero / Pacientul Zero (2018) – 23 septembrie, ora 23. Intr-un viitor apropiat sau indepartat, omenirea ajunge sa fie infectata cu un virus care ii transforma si ii duce la moarte. Morgan (Matt Smith) descopera ca poate comunica cu oamenii infectati cu acest virus. Alaturi de doctorita Gina Rose (Natalie Dormer) vor incerca sa gaseasca un antidot impotriva virusului. Filmul Pacientul Zero are durata de o ora si 33 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,5.

Underwold: Rise of the Lycans / Lumea de dincolo: Revolta Licanilor (2009) – 30 septembrie, ora 23. Filmul Lumea de dincolo: Revolta Licanilor spune povestea unui razboi dintre vampiri si varcolaci. In Evul Mediu, un tanar pe nume Lucian (Michael Sheen) ii provoaca pe varcolaci sa se ridice impotriva vampirilor si a regelui lor, Viktor (Bill Nighy).  Filmul Lumea de dincolo: Revolta Licanilor are durata de o ora si 32 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.