Digi ofera cea mai buna oferta din mediul rural
Digi (RCS & RDS) ofera in prezent cea mai buna oferta de servicii fixe in mediul rural in zonele in care exista infrastructura de fibra optica, in acest articol vom detalia preturile pachetelor oferite si beneficiile fiecarui abonament.

In reteaua Digi, pachetele disponibile in zonele rurale sunt diferite fata de pachetele din zonele urbane, cea mai mare diferenta fiind pretul. Acestea sunt pachetele disponible in zonele rurale:

Televiziune prin cablu
Analogic Popular (21 lei)
-peste 50 de programe TV; avand un TV cu receptor DVB-C vom putea receptiona peste 140 de programe TV (posturile din pachetul Digital);
-peste 60 de canale TV prin aplicatia Digi Online;

Digital Popular (25 lei)
-peste 140 de programe TV;
-peste 60 de canale TV prin aplicatia Digi Online;
-primul receptor/smartcam in custodie;

Internet fix
Fiberlink Popular (17 lei)
-viteza download de maxim 45/95/300 Mbps (in functie de tipul retelei din localitate);
-viteza upload de maxim 20/95/150 Mbps (in functie de tipul retelei din localitate);

 

Fiberlink Gigabit Popular (25 lei)
-viteza download de maxim 500/940 Mbps (in functie de tipul retelei din localitate);
-viteza upload de maxim 250 Mbps (in functie de tipul retelei din localitate);
-functie wifi activa, in functie de modelul echipamentului primit (doar in zonele cu fibra optica);

Telefonie Mobila
Digi Mobil Optim Nelimitat (15 lei)
-minute si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi;
-minute nelimitate catre toate retelele nationale;
-3000 de minute internationale catre retelele Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania;
-trafic de date inclus de 10GB (3G) / 50GB (4G) / 80GB (5G);

Promotional, in unele zone avem disponibile urmatoarele oferte exclusiv prin agenti comerciali de teren:

 1. Oferta zona rurala 50% reducere aplicata abonamentelor timp de 6 luni
 2. Oferta zona rurala 50% reducere aplicata abonamentelor timp de 12 luni
 3. Oferta vouchere (bonuri) cadou pentru fiecare serviciu contractat:
  • 250 lei sau 150 lei (in functie de oferta din zona) pentru fiecare serviciu de televiziune prin cablu / internet fix
  • 50 lei pentru fiecare serviciu de telefonie (fixa sau mobila) cu portarea unui numar din alta retea

Digi ofera cea mai buna oferta din mediul rural
Astfel, avand in vedere ofertele de mai sus, la un abonament complet (televiziune prin cablu, internet fix, telefonie mobila si telefonie fixa) vom plati aproximativ 58 de lei lunar iar in functie de oferta disponibila in zona, avem urmatoarele reduceri:

 1. 174 lei reducere la oferta cu 50% reducere timp de 6 luni;
 2. 348 lei reducere la oferta cu 50% reducere timp de 12 luni;
 3. 400 sau 600 lei reducere (suma este oferita prin vouchere cadou) daca portam 1 numar fix si un numar mobil
 4. 300 sau 500 lei reducere (suma este oferita prin vouchere cadou) daca nu portam numere din alta retea

Concluzionand, avand in vedere informatiile detaliate mai sus, consideram ca Digi are in prezent cea mai buna oferta in raport calitate/pret in zonele rurale. Aceste informatii se vor aplica si clientilor preluati de la Akta, insa vom vedea care va fi oferta disponibila (50% reducere pe 6/12 luni sau vouchere cadou).

Voi ce parere aveti despre aceste oferte? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

22 COMENTARII

 1. As dori sa instalez serviciul Tv-internet-tel fixa in rețeaua DIGI TV,,si vreau un preț informativ la 140 canale TV internet viteza optima plus cca 300 min luna în rețeaua nationala fixa și mobila ?
  Locuiesc bine Persinari Dâmbovița.
  Momentan sunt abonat UPC nemulțumit de multe la acest serviciu de care vreau sa ma despart
  Aștept un răspuns pe eMAIL

  • Noi oferim raspunsuri aici, pe articole.
   Am publicat oferta disponibila in zona rurala mai sus, va recomand sa cititi articolul.
   Daca doriti un raspuns pe mail, puteti face o solicitare pe site-ul Digi Romania – sectiunea Contact.

 2. Eu locuiesc în Comuna Chiajna și Sat Roșu..nu mi-au dat oferta sunt mincinoși..am făcut sesizare….la adresa mi-au pus că stau in ORASUL ROSU numai ca să nu îmi dea oferta..din punct de vedere juridic vor fi amendați acum …așa fac in multe sate le trec ca și orașe la adresa… DIGI a început să fure cam mult pe criza asta…:)

  • Din moment ce Rosu este un sat, ar trebui sa aiba disponibila oferta rurala. Nu stiu de ce exista exceptii, pe de alta parte stiu cazuri de orase in care este disponibila oferta rurala.
   Insa, din punct de vedere juridic nu cred ca ai ce sa le faci, nu au nicio obligatie sa iti ofere un anumit abonament in functie de zona. Daca ei vor sa ofere abonamente diferite in zonele rurale, nu inseamna ca sunt obligati sa o faca.

 3. Ei,as nu zau..eu stau in zona rurala,si Digi e praf,ca suport tehnic,call center,etc,asa ca..MAI USOR CU PIANUL PE SCARI.Daca va veni Vodafone..e clar..DIGI si TELECIUCIU,niste basini de elefant

  • Daca digi este praf ca suport tehnic atunci akta cum a fost? In zona rurala digi are fibra optica si din cate stiu nu are probleme. Vodafone nu are de gand sa se extinda ,poate orange sa se extinda cu fibra optica.

   • Lasa-l frate, ca daca si Digi are probleme in zona rurala inseamna ca Akta ce era? Akta mie imi dadea downgrade de ori pe luna sau si mai mult, am avut peste 50 de sesizarii in 9 luni de zile de abonament la ei, pe cand la Digi din noiembrie 2019 de cand am net si tv de la ei si la un pret mai mic ca cel de la Akta, nu am avut niciodata cadere de retea pe net sau cablu.

 4. Este super OK dar mă interesează cum pot ajunge aceste servicii și în Satul Țintarul comuna Butoiești Judetul MH ,unde există fibra optica prin rețeaua RO Net dar nu este extinsa la nivelul satului unde nevoia de comunicare este mare deoarece rețelele mobile nu au semnal bun pe voce iar pe transmiterea de date mai deloc,in sat fiind multi elevii care au nevoie de internet fix in aceasta perioada.
  Cu multe mulțumiri,Paul ****.

 5. Părinții au la sat DTH focus, daca-i trec pe fibra DIGI pot sa fac asta? (fara sa-i abonez la internetul fix). Au fibra si nodul optic cu cutia aceea albă DIGI in poartă

  • Poti opta doar pentru televiziune. Cat despre oferte, depinde ce oferta e disponibila in zona.
   Ofertele descrise in articol sunt disponibile doar prin agentii de teren din cate stiu (nu in sediu sau online), fa-le o cerere sa ajunga un agent de teren la domiciliu pentru semnarea contractului si vezi concret ce ofera.

   • Robert? Ai mei nu stiu sa sune in call center la focus cand este vijelie si se misca antena 😆 Daca le spun lor sa cheme un agent de teren, i-am bagat in ceață :))). Vroiam sa sun eu la un agent, sa-i lege tehnicul la fiibra si sa le dau jos dracia aia de parabolă de pe casa. Ei se uita la posturi românești, analogicul le este de ajuns + ceva posturi la liber in digital. Din ce vad in articol, ar costa analogicul 21 de lei pe lună, mult maj ieftin ca 30 si ceva de lei cat plătesc la ei la pachetul familia. Problema este ca pana ei nu vad ca au semnal din altă parte, la parabola aia care pica la orice vijelie ei nu renunta :lol:. As vrea sa le fac un bine da’ mi-e sa nu pic de ….

    • Te inteleg.
     Daca esti in acelasi judet ca ei, poti vorbi cu agentul de teren sa semnezi tu contractul (va fi pe numele tau abonamentul) si sa il instaleze la acea adresa, pana nu e televiziunea functionala nu renunti la DTH.
     Te poti duce si intr-un sediu sau sa faci online cererea, dar nu cred ca vei avea nicio reducere acolo. Incearca sa faci o cerere online, mentionezi ca vei renunta la Focus Sat doar daca iti ofera o promotie si vezi ce zic. 🙂 Au fost cazuri cand au tinut cont in cazul abonatilor veniti de la alt operator.

     • Pe numele meu fac contractul, mai al 2 locații la DIGI. Vreau sa vorbesc cu agentul de teren, semnez contractul si sa le fac o „surpriză”

     • Ideea este ca prin agent de teren platesc 21 lei in loc de 30 si ceva lei la focus, care la orice vijelie trebuie sa sun la ei ca ma bruiaza ai mei ca au ramas fara semnal. Vine tehnicul lor,reglează tigaia aia ai de 2-3 ori pe an revin. Îmi stiu si numarul dr telefon, nu trebuie sa le mI dau adresa 😆

     • Pretul de 21 lei in zona rurala este indiferent de modalitatea prin care semnezi contractul.
      Insa, daca semnezi prin agent de teren, e posibil sa beneficiezi si de una dintre ofertele descrise in articol.