Barbie si Stacey salveaza situatia – Minimax
In luna iulie, postul de televiziune Minimax a pregatit pentru telespectatori cateva surprize interesante. In acest material vom detalia aceste surprize care vor fi difuzate de Minimax in luna iulie.

Olly si misiunea magica a eroului – 6 iulie, ora 20. Filmul Olly si misiunea magica a eroului prezinta aventura subacvatica a lui Olly, Betch si a prietenilor lor subactvatici care pornesc intr-o super aventura in incercarea lor de a salva oceanul in care traiesc. In ocean se afla un obiect antic cu superputeri ce poate distruge oceanul daca ajunge pe mainile raufacatorilor.

Un mic rechin pe nume Mike gaseste intr-o epava o cutie cu un obiect antic magic. Cel mai rau rechin din ocean, Sharkschin, ia acest obiect magic si fara sa vrea se transforma in om crezand ca asa va putea distruge oceanul. Mike cere ajutorul lui Olly pe care il idolatrizeaza sa il retransforme la loc pe Sharkschin din om in rechin si sa salveze oceanul.
Filmul Olly si misiunea magica a eroului are durata o ora si 18 minute.

Barbie si Stacey salveaza situatia – 13 iulie, ora 20. Eroina acestui film animat nu este Barbie asa cum ati crede ci sora sa mai mica, Stacey. Aventura lui Stacey incepe cand  familia Roberts pleaca intr-o mica vacanta in Wisconsin pentru a participa la un festival de baloane cu aer cald.

Barbie si Stacey salveaza situatia – Minimax

In prima faza, Stacey este foarte plictisita pentru ca nu gaseste nimic de facut la acel festival. Ea nu poate sa se joace cu copiii pentru ca sunt prea mici dar nu poare sta nici cu oamenii mari. Insa, cand Barbie si prietenul ei Skipper intra in pericol, Stacey isi foloseste abilitatile pentru a salva situatia.
Filmul Barbie si Stacey salveaza situatia are durata o ora si 30 de minute.

Curiosul George: Capul Ahoy – 20 iulie, ora 20. Maimutica George pleaca intr-o mare aventura pe mare. Alaturi de un pescar loca, o fetita simpatica si un pui de foca, navigheaza pe mare pentru a cauta epava marelui capitan Trumpet Tooter.
Filmul are durata o ora si 28 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Familia Crood: Copacul familiei – sezonul 2, din 25 iulie, in fiecare zi, de la ora 15.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.