Casa lui Raven – sezonul 5 la Disney Channel
In acest material vom detalia noutatile lunii octombrie pregatite de posturile Disney Channel si Disney Junior.

Disney Channel
Raven’s Home / Casa lui Raven – sezonul 5 – din 10 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 17. In sezonul 5, cele doua prietene, Raven (Raven-Symone) si prietena ei Chelsea (Anneliese Van Der Pol), alaturi de copiii lor trec prin cele mai interesante si amuzante aventuri.

Intr-un episod, Raven si copiii ei se intorc in San Francisco pentru a-l ajuta pe Victor (Rondell Sheridan), tatal lui Raven, care este bolnav. Serialul Casa lui Raven are 5 sezoane cu un total de 98 de episoade, durata fiecarui episod este de 22 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,1.

The Worst Witch / O vrajitoare ingrozitoare – din 17 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 20:25. In sezonul doi, Mildred (Bella Ramsey) se intoarce la Academia Vrajitoarelor si incearca sa faca prima vraja insa i se va pune piedici.
Serialul O vrajitoare ingrozitoare are 4 sezoane cu un total de 53 de episoade, durata fiecarui episod este de 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Zombi 3 – 29 octombrie, ora 17. Filmul spune povestea unui oras si a unui liceu numit Seabrook in care traiesc impreuna pasnic oameni si zombi. In cadrul liceului Seabrook are loc o competitie intre toate echipele de majorete ale liceelor din tara. Locuitorii orasului si liceenii vor fi socati cand la competitie se inscrie si o echipa de extraterestri.

Misterul Mumiei 2 – 30 octombrie, ora 17. Filmul spune povestea unei fetite pe nume Amy care, alaturi de prietenii sai, va participa la nunta tatalui sau care are ca tema Halloween-ul. La acea nunta vor participa si doua mumii prietenoase. Cu cateva zile inainte de desfasurarea evenimentului, o prietena de-a lui Amy este rapita de o mumie rea iar Amy si prietenii sai vor trebui sa isi salveze prietena.

In perioada 29-31 octombrie Disney Channel va difuza seriale si filme cu tematica Halloween incepand cu ora 9 dimineata.

Casa lui Raven – sezonul 5 la Disney Channel

Disney Junior
Eroii in Pijama – 21 octombrie, ora 19:30. Micutii eroi in pijama se intorc la Disney Junior cu noi episoade pline de aventuri. Intr-un episod, Pisoi isi testeaza super puterea de viteza incercand sa ii intreaca pe raufacatorii Carly si Cartoka.
Eroi in pijama are 5 sezoane cu un total de 131 de episoade, durata fiecarui episod este de 24 de minute iar pe IMDb a primit nota 5,3.

Alice in Cofetaria Minunilor – 1 octombrie, de la ora 20. Micuta Alice va continua sa faca  preparate din cartea magica lasata ca mostenire de bunica sa.
Serialul Alice in Cofetaria Minunilor are 14 episoade, durata fiecarui episod este de 24 de minute. In perioada 29-31 octombrie, Disney Junior va difuza filme si seriale cu tematica Halloween.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.