CNA a prelungit valabilitatea licentei Look Sport+
In cursul sedintei de astazi, 15 decembrie, Consiliul National al Audiovizualului a prelungit valabilitatea licentei audiovizuale Look Sport+ SD/HD. Data expirarii licentei era 10 ianuarie 2021 si a fost prelungita pe inca 9 ani.

Look Sport+ este un canal cu profil sportiv care difuzeaza la nivel national.
Adrian Tomsa, patronul Clever Media Network, a mentionat in sedinta CNA ca doreste sa fie acordata in continuare incredere pentru prelungirea licentei Look Sport+, nefiind aduse modificari, se doreste doar imbunatatirea continutului difuzat de acest program.

In aceeasi sedinta, s-a discutat difuzarea unei gale UFC in care Look Sport+ nu a mentinut pe durata intregii gale semnul de avertizare 15.
Sorin Lapusan, reprezentant Look Sport+, a mentionat ca gala a fost live si a fost intarziat startul, acesta fiind motivul pentru care a aparut eroarea tehnica privind bulina 15.
Adrian Tomsa a mentionat ca este o neglijenta din partea Look iar Radu Herjeu (membru CNA) a mentionat ca pe viitor trebuie sa fie mai atenti, a fost propusa si aprobata somatie publica.

De asemenea, Look Sport+ a notificat CNA cu privire la modificarea structurii actionariatului, vor fi cedate 10% din actiuni (9.99% de la Adrian Tomsa si 0.01% de la Victor Gongolea)

Look Plus a fost redenumit in Look Sport+ in luna octombrie 2020, devenind un program cu profil sportiv (era generalist pana la acel moment). Sigla si grila de programe au fost, de asemenea, modificate.

Reamintim ca Look Sport+ HD a fost introdus recent in grila de programe Digi (RCS & RDS). Acest program este disponibil in grilele operatorilor principali de televiziune prin cablu si satelit dupa cum urmeaza:

Cablu
Look Sport+ SD: Digi, Vodafone, Telekom, Orange (zone cu retea Telekom)
Look Sport+ HD: Digi, Vodafone, Telekom, Orange (atat in zonele cu retea Telekom cat si in zonele cu retea proprie)

Satelit (DTH)
Look Sport+ SD: Digi, Focus Sat, Telekom
Look Sport+ HD: Focus Sat, Orange

CNA a prelungit valabilitatea licentei Look Sport+
Look Sport+ este detinut de Clever Media Network, alaturi de alte posturi sportive precum Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 si Look 4k.

Solicitarea de prelungire a licentei Look Sport+ SD/HD a fost aprobata in unanimitate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.