Cate episoade are Timp / Time – HBO GO
Timp (Time – 2021) este unul dintre cele mai noi seriale adaugate pe HBO GO, in acest articol vom mentiona informatii despre acest serial si despre numarul episoadelor disponibile.

Serialul Timp este un portret emotional si realist al vietii in inchisorile britanice. Mark Cobden (Sean Bean) este consumat de vina dupa ce omoara, din greseala, un om nevinovat. Separat de familia sa si pregatit sa isi petreaca 4 ani in inchisoare, il intalneste pe Eric McNally (Stephen Graham), un gardian al inchisorii care face tot ce ii sta in putinta pentru a proteja detinutii.

Insa, atunci cand unul dintre cei mai periculosi detinuti ii afla slabiciunea, Eric va trebui sa aleaga intre principiile sale si familia sa. Aceasta este o poveste despre vina, iertare si pedeapsa, a doi oameni aflati in doua pozitii diferite, Mark si Eric, amandoi avand un trecut marcant si un viitor incert.

Protagonistii serialului sunt Sean Bean (a interpretat roluri in productii de exceptie precum Stapanul inelelor (Boromir) si Urzeala Tronurilor (Eddard „Ned” Stark)) si Stephen Graham (Snatch – 2000, Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar – 2017, Tinker Tailor Soldier Spy – 2011).

Vom vedea si alti actori precum James Nelson-Joyce, Hannah Walters (a avut si ea un rol in Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar), Jack McMullen (Ford v Ferrari – 2019), Paddy Rowan (Hanna – 2019), Brian McCardie (Speed 2: Cruise Control – 1997), Siobhan Finneran (Downton Abbey – 2010) si altii.

Cate episoade are Timp / Time – HBO GO

Serialul Timp este o productie BBC ce a fost lansata pe 17 august 2021. Serialul are doar 3 episoade, toate 3 fiind disponibile pe HBO GO. Fiecare episod are durata de aproximativ o ora.

Pe IMDb, serialul a obtinut o nota foarte buna, 8.3 din aproximativ 15.000 de recenzii.
Filmarile au avut loc intr-o inchisoare reala din Shrewsbury care poate fi vizitata de catre turisti.

Daca ati urmarit acest serial, ce impresie v-a lasat?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.