Samsung Galaxy S10 Lite – specificatii si data de lansare.
Faptul ca Samsung a lansat trei modele ale lui S10 anul acesta, nu i-a oprit pe acestia sa il lanseze si pe cel de-al patrulea. Numele acestuia fiind Samsung Galaxy S10 Lite. Lansarea sa este programata in ianuarie, 2020, iar pretul acestuia este situat intre 670-700 de Euro. Am reusit sa ne facem o idee despre ce ar putea sa aduca viitorul smartphone.

Incepem cu partea frontala si anume display-ul. Acesta va masura in diagonala 6.7 inch, cu o rezolutie FullHD+ de 1080×2400 de pixeli. Panoul ecranului este unul Super AMOLED, iar densitatea pixelilor este de 393ppi. Camera frontala este integrata in display, fiind asezata in centrul acestuia. Rezolutia acesteia va fi de 32MP si va avea o apertura de f/2.2.

Samsung Galaxy S10 Lite – specificatii si data de lansare.
Marginile lui Samsung Galaxy S10 Lite sunt realizate din metal, iar spatele acestuia este alcatuit in totalitate din sticla. Camera principala va fi asezata in forma unui dreptungi si amplasata in stanga sus. Aceasta va fi alcatuita din trei senzori. Senzorul principal va avea o rezolutie de 48MP, cel de-al doilea 12MP si va fi unul ultra-wide, iar al treilea sezor si ultimul, va avea rezolutia de 5MP. Smartphone-ul nu va avea lentile telefoto si nu va avea mufa jack pentru casti.

Pentru un device ce are cuvantul „lite” in nume, are o baterie destul de mare. Aceasta avand o capacitate totala de 4.500mAh. De asemenea, pe langa faptul ca are o capacitate mare, Galaxy S10 Lite vine cu suport pentru incarcare rapida, de 45W.

Procesorul ce vine pe acest smartphone este un Snapdragon 855, construit pe 7nm. Acest fapt face ca smartphone-ul sa aiba un consum redus. Acesta vine cu opt nuclee Kyro 485. Patru dintre acestea sunt tactate la 1.78GHz, trei la 2.42GHz si unul la 2.84GHz.

Vine intr-o singura varianta, cu 8GB RAM si 128GB de memorie interna. Totodata, memoria interna poate sa fie marita pana la 512GB, printr-un card micro-SD. Sistemul de oparare prezent pe acesta Android 10.0 si vin preinstalat cu interfata celor de la Samsung, One UI 2.

Dispune de WI-FI AC si Bluetooth 5.0, mufa de incarcare fiind Type-C. Scanner-ul de amprenta va fi si el prezent sub disply-ul smartphone-ului. Ca si celelalte modele si acesta dispune de functia Samsung DeX.

Samsung Galaxy S10 Lite va veni in trei culori, mai exact negru, alb si albastru. Sunetul va fi unul de o calitate inalta, deoarece smarhpone-ul va dispune de difuzoare foarte bune.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.