Legendele cu Dan Negru pe Antena Play
Grupul Intact a lansat o noua emisiune disponibila exclusiv online numita Legendele, cu Dan Negru. In aceasta emisiune putem vedea interviuri cu romani care au dus numele tarii noastre peste hotare.

Premiera emisiunii Legendele a avut loc pe Antena Play (se poate viziona doar online pe platforma grupului Antena) pe 5 aprilie 2021 iar interviul a fost cu Ilie Nastase. Pe 11 aprilie a fost adaugata a doua editie a emisiunii cu naistul si compozitorul roman, Gheorghe Zamfir.

Legendele cu Dan Negru pe Antena Play
Momente ale emisiunii online vor putea fi vazute si la TV in cadrul Observatorului, de luni pana vineri de la ora 19:00.

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de televiziune din Romania, emisiunile prezentate au avut audiente foarte mari. Acesta este cunoscut si pentru revelioanele gazduite la Antena 1.

Din 2000, Dan Negru a prezentat la Antena 1 diverse emisiuni situatie in topul audientelor, cateva dintre acestea fiind:

  • Te pui cu blondele
  • Next Star
  • Ghiceste varsta
  • Ciao Darwin
  • Academia vedetelor
  • Batem Palma
  • Plasa de stele

Dan Negru a avut emisiuni si pe alte posturi de televiziune precum TVR sau Prime TV (acesta din urma este post din Republica Moldova).

Legendele este ultima emisiune lansata de Antena exclusiv online, grupul media axandu-se din ce in ce mai mult pe emisiunile online. Acestea sunt alte emisiuni lansate pe Antena Play recent, exclusiv online:

  • Burlacul – Destainuiri
  • Te cunosc de undeva / After party – a inceput ca emisiune online insa a fost adaugata destul de repede si in grila de programe TV

Burlacul – Destainuiri este o emisiune difuzata online dupa finalul emisiunii Burlacul, de la 20:30 iar abonatii Antena Play vor putea vedea reactiile si confesiunile lui Andi Constantin, detalii care nu se vad la TV.

Voi ce parere aveti despre noua emisiune de pe Antena Play, Legendele? Ati dori sa vedeti aceasta emisiune si la TV?

Update 20.04.2021: Florin Piersic este al treilea invitat al emisiunii Legendele; Editia este disponibila online de ieri;

Update 24.04.2021: Sambata, 1 mai 2021, emisiunea Legendele se va putea vedea pe Antena 1 de la ora 00:30, unde vom putea vedea interviul cu parintele Necula si parintele Francisc Dobos;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII