Mostenirea / Emanet va fi difuzat de Happy Channel
Televiziunile din Romania care difuzeaza seriale turcesti au achizitionat trei seriale noi lansate in 2020, dupa cum am mentionat intr-un articol anterior.

Primele doua seriale sunt Alev Alev si Baraj, momentan nu exista informatii despre posturile pe care se vor vedea aceste seriale insa despre al treilea serial exista deja mai multe informatii.

Al 3-lea serial turcesc se numeste Mostenirea (Emanet – 2020) si va fi difuzat de Happy Channel. Mostenirea este realizat de aceeasi companie care a realizat serialul Juramantul, difuzat de Happy Channel.

Mostenirea / Emanet va fi difuzat de Happy Channel
Serialul Mostenirea  este difuzat in Turcia de postul Kanal 7 si spune povestea de dragoste dintre Seher (personaj interpretat de actrita Sila Turkoglu, aceasta a jucat si in Juramantul, interpretand rolul Sunei) si Yaman (personaj interpretat de actorul Halil Ibrahim Ceyhan).

Rezumat serial Mostenirea
Serialul incepe cu un accident teribil in care un copil pe nume Yusuf (Berat Rüzgar Özkan) ramane orfan si este luat in grija de Seher, matusa lui. Seher doreste sa ii faca lui Yusuf o viata cat mai frumoasa, lipsita de griji, insa pentru a reusi acest lucru Seher va trebui sa il infrunte pe Yaman, un om de afaceri dur care este si el ruda cu Yusuf.

Mostenirea este difuzat in Turcia de Kanal 7 din septembrie 2020. Pana in acest moment in Turcia au fost difuzate 160 de episoade. Nu avem informatii despre premiera acestui serial in Romania pe Happy Channel insa vom actualiza articolul cand vom avea informatii suplimentare.

Pe IMDB, acest serial are nota 7.2 din 848 de recenzii.
Pe langa actorii mentionati mai sus, in aceasta productie vom vedea si alti actori (multi aflati la inceputul carierei) precum: Gülderen Güler (Dragoste si ura – 2016), Melih Ozkaya, Tolga Pancaroglu (What Happens to My Family – 2015), Gülay Özdem, Osman Aydin, Hilal Yildiz, Ömer Gecü, Ali Çakalgöz (Dirilis: Ertugrul – 2014), Binnaz Ekren (Album de familie – 2016), Oguz Yagci si altii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.