Cautari speciale pe Google
Atunci cand cautati pe Google anumite cuvinte sau fraze de cuvinte motorul de cautare va ofera o pagina spaciala pentru acel tip de cautare.

Fie ca pagina o ia razna si incepe sa se roteasca, fie ca rezultatele cautarii sunt puse stramb, fie ca imaginile cautate se transforma intr-un joc, toate fac parte din glumele celor de la Google pentru a mai ridica un pic moralul. Iata lista de cautari speciale:

1. Pentru cuvintele zerg rush rezultatele afisate de google vor fi roase (la propriu) de niste cerculete ca acele o-uri din logo-ul motorului de cautare care vin de sus si din partea dreapta a pagini si mananca un rezultat cate un rezultat pana pagina ramane alba. Dupa toate astea, cerculetele se strang pentru a forma doua G-uri mari. Pentru a vedea direct cautarea click aici.

 

Ce se intampla cand tasetezi zerg rush
Ce se intampla cand tasetezi zerg rush


2. Atunci cand in caseta de cautare de la google tastati do a barrel roll lista de rezultate se invarte de 2 ori consecutiv apoi revine la starea normala ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Pentru a cauta fraza direct click aici.

Ce se intampla cand cauti pe google do a barrel roll
Ce se intampla cand cauti pe google do a barrel roll

3. Pentru cautarea cuvantului askew lista de rezultata nu va fi afisata corect ci va fi afisata stramb. Acelasi lucru se intampla si pentru cautarea de imagini. Prin selectarea unei imagini, aceasta se va mari insa la fel de stramb ca si pagina. Odata cu derularea scroll-ului pagina incepe sa-si revina la normal. Pentru cautarea directa click aici.

4.Pentru cautarea de imagini cu, cuvantul atari breakout imaginile se transforma intr-un joc cat pagina. Ai in total 5 vieti si trebuie sa atingi cu bila fiecare imagine. Dupa ce le-ai atins pe toate treci la nivelul 2 unde jocul se transforma tot dintr-o cautare. De data asta pentru cuvantul Staffordshire Bull Terrier.. Pentru o cautare directa click aici.

Vezi ce se intampla atunci cand cauti la imagini pe google fraza atari breakout
Vezi ce se intampla atunci cand cauti la imagini pe google fraza atari breakout

Cautari speciale pe Google

Mai sunt cautari precum Conway’s Game of Life care afisaza in partea dreapta a paginii cateva puncte care se inmultesc si statistica acestora (se poate vizualiza aici) si the answer to life, the universe, and everything care afisaza in lista de rezultate un calculator stiintific mare ce afisaza numarul 42 si se poate vizualiza aici.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.