MTV Rocks si Club MTV se vor inchide
Televiziunile MTV Rocks, Club MTV si MTV OMG se vor inchide incepand cu 20 iulie 2020 in Regatul Unit. MTV Rocks si Club MTV sunt preluate si de cativa operatori din Romania insa variantele internationale, nu cele din UK care se vor inchide.

MTV Rocks si Club MTV se pot vedea in Romania (versiunile internationale, nu cele localizate pentru UK, astfel incat inchiderea acestor posturi nu va afecta abonatii din Romania) in retelele Vodafone (UPC), Telekom (doar MTV Rocks), Orange (doar MTV Rocks), Focus Sat si NextGen (doar MTV Rocks). MTV OMG nu este in grila operatorilor din Romania.

Conform sportsmole.co.uk, noile top-uri muzicale disponibile in prezent pe MTV Rocks si Club MTV vor putea fi vizionate in continuare pe MTV Base si MTV Music. Aceste doua programe (MTV Base si MTV Music) nu se afla in grilele operatorilor din Romania.

In UK sunt disponibile urmatoarele posturi MTV: MTV Channel, MTV Music, MTV Hits, MTV Base, MTV Classic si MTV Live HD. Cele 3 posturi care vor fi inchise contribuie cu aproximativ o cincime la totalul ratingurilor MTV in UK.

Club MTV a fost lansat in 2001 iar denumirea anterioara a fost MTV Dance, fiind redenumit Club MTV in Regatul Unit in luna mai 2018.

MTV Rocks (anterior MTV2) a fost lansat in 1998 pe cand MTV OMG (canal dedicat culturii pop) a fost lansat acum 2 ani ca inlocuitor al postului VIVA.
In Romania, MTV Dance a fost redenumit Club MTV pe 1 iunie 2020. Posturile MTV UK sunt detinute de ViacomCBS Networks UK & Australia.

Aceasta stire vine la scurt timp dupa ce Disney a anuntat inchiderea a 3 programe pentru copii in Regatul Unit si anumite Disney Channel, Disney XD si Disney Junior. O parte din continutul celor 3 programe Disney va fi mutat pe platforma Disney+.

Voi ce parere aveti despre cele doua posturi Club MTV si MTV Rocks din UK?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

17 COMENTARII

 1. Era previzibil ca se va intampla rebranduirea si canalelor pan-europene, pandemia a fost doar un pretext, trebuia sa se rebranduiasca si sa stranga randurile, altfel ar fi disparut de pe piata! Maxim 4 canale pan-europene sunt suficiente, avand in vedere ca exista concurenta youtube, dailymotion, spotify, tunein, pandora etc. E adevarat ca piata pan-europeana e de 10 ori mai mare ca populatie decat UK, dar audientele canalelor de muzica tot la genunchiul broastei sunt.

  • Spotify creste din ce in ce mai mult, recent au lansat planul Premium Family (la care sunt abonat) iar din acel moment nu mai folosesc Youtube decat pentru tutoriale sau videoclipuri informative.

  • Am gasit acum cateva zile articolul din Grecia care mentiona ca MTV Rocks si VH1 Classic se vor redenumi. Te referi ca dispar din Romania complet sau ca se redenumesc? Poti da mai multe informatii in acest sens?

     • Părerea mea , mai bine îl lăsau pe MTV Rocks cum e acum , iar pe VH 1 Classic în modificari în MTV Classic! MTV 90 și MTV 80 sunt niște nume destul de banale

     • Au facut asa deoarece la MTV Rocks ei vor renunța, și în UK a dispărut astăzi iar in Europa era destul de greu sa aduca alte canale, MTV Music nu merita ca exista VH1, MTV Base a fost până în 2007 dar nu a avut succes si au băgat MTV Dance in Europa iar MTV Classic era la fel ca VH1 Classic doar schimbau sigla și emisia in 16:9.

 2. „MTV Rocks si Club MTV se vor inchide” „MTV Rocks si Club MTV sunt preluate si de cativa operatori din Romania”. Deci, se vor inchide si in Romania fiind preluate de la englezi, asa e?

 3. Englezii au versiuni localizate deci numai la ei se închid clubMTV / MTV Rocks. Vodafone are desigur versiunile internaționale fără reclame.