Cautatorul de monstri – premiera Viasat Explore
In acest material vom detalia unele dintre cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate pe posturile History Channel si Viasat Explore sambata, 18 iunie.

History Channel va difuza pe 18 iunie, de la ora 22, un documentar interesant despre Vladimir Putin, omul care a pornit cel mai mare comflict militar din ultimii ani. Documentarul se numeste Putin vs Occident. In acest documentar vom afla toate strategiile politice si militare avute de Putin. Rusia a avut un rol important atat pe plan militar avand in vedere conflictele din Siria si Ucraina, cat si pe plan politic, european si atacurile cibernetice.

In 2012, Rusia juca un rol important pe plan european find inconjurata de alianta NATO in expansiune. Decaderea lui Putin pe plan european a avut loc la ultima lui realegere in fruntea Rusiei atunci cand o parte din locuitorii Rusiei au participat la proteste impotriva lui.

In documentarul Putin vs Occident, telespectatorii vor urmari interviuri cu fosti ministri diplomati despre intalnirile lor cu Putin si despre manipularile pe care le-au avut. In acest documentar vom vedea interviuri acordate de urmatorii oameni politici: Francois Hollande (fostul Presedinte al Frantei), Antony Blinken (fost consilier al presedintelui Obama), Leon Banetta (fostul secretar de stat in administratia Obama), Vladimir Yakunin (apropiat al presedintelui Putin).

Presedintele Rusiei a devenit un strateg important pentru ca a profitat din plin de anumite slabiciuni ale Occidentului si de anumite crize politice din Ucraina si Siria.

Cautatorul de monstri – premiera Viasat Explore

Tot pe 18 iunie, Viasat Explore aduce in premiera in Romania documentarul Chasing Monsters / Cautatorul de monstri (2015). Documentarul va fi difuzat pe 18 iunie, de la ora 21, avand cate doua episoade consecutive.

Cyril Chauquet pleaca in cautarea celor mai mari monstri subacvatici de pe intreaga planeta. Cyril ne va duce intr-o calatorie in care va strabate apele cristaline pline de rechini din Florida pana la Amazonul brazilian. Curajosul aventurier se va confrunta in calatoria sa cu aligatori, pesti uriasi sau pisici de mare.

Monstrii vanati de Cyril in documentarul Cautatorul de monstri traiesc in cele mai adanci oceane, rauri si lacuri. Documentarul are 5 sezoane, cu un total de 42 de episoade, fiecare episod in parte are durata medie de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Viasat Explore si History Channel sunt posturi ce difuzeaza documentare si se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.