CBS Reality in grila Digi, IDA si Canal 33 la Akta

CBS Reality in grila Digi, IDA si Canal 33 la Akta – Astazi a intrat in grila de programe de cablu digital Digi (RCS – RDS) programul TV CBS Reality, urmand sa intre si postul Radio Impuls.

De asemenea, in grila de programe Akta au fost introduse posturile IDA TV si Canal 33, posturi aflate pe lista must carry a anului 2020. Curand ar trebui sa fie introdus IDA TV si in grila de cablu digital RCS – RDS.

CBS Reality ar trebui sa intre in grila Digi la nivel national pe una din frecventele 402, 506, 514, 458, 522 sau 422, in functie de zona. Frecventa Radio Impuls este 514.
CBS Reality este un canal bazat pe emisiuni reality lansat in noiembrie 1999. Este detinut de AMC Networks International si a fost lansat in Romania in luna mai 2000.

Pe CBS Reality putem vedea emisiuni precum Regii Licitatiilor, Judecatoarea Judy, Chiriasi de cosmar – proprietari de cocioabe, Vedete si scandaluri cu final fericit, Paza de coasta din Noua Zeelanda, O Fractiune de secunda, Preventia: mama sanatatii, Recuperatorii din San Fernando Valley, Infidelitati, Faimosi in urma unor crime, Cu sange rece, Pe urmele raului, Dog & Beth: La vanatoare de recompense, Medicina traditionala, Alerta maxima, Faima ucide sau Jafuri in Marea Britanie.

Radio Impuls este un post de radio care difuzeaza muzica pop si dance din Romania. Postul radio este detinut de Dogan Media International, unul dintre cele mai mari conglomerate din Turcia, companie care detine si postul Kanal D. Sediul postului Radio Impuls este in Cluj-Napoca.

Acestea sunt frecventele pe care se poate asculta Radio Impuls:

– Impuls Cluj: 101.5 FM
– Impuls Bucuresti: 88.00 FM
– Impuls Constanta: 96.9 FM
– Impuls Sibiu: 88.4 FM
– Impuls Rasnov: 103.3 FM
– Impuls Timisoara: 93.9 FM
– Impuls Bistrita: 97.3 FM
– Impuls Bacau: 88.8 FM
– Impuls Tulcea: 91.4 FM
– Impuls Craiova: 92.0 FM

CBS Reality a intrat pe frecventa cu Antena Stars iar Radio Impuls pe frecventa cu Cinemaraton HD.

Voi ce parere aveti despre introducerea noilor posturi in grilele Digi si Akta? Lasati un comentariu mai jos. Le multumim utilizatorilor K. Bogdan, Gorila si Ionica pentru informatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

156 COMENTARII

 1. Nu mai am CBS Reality. Eu urmăresc acest program încontinuu pentru ca îmi place foarte mult. Ce televiziune mai are programe Discovery și CBS???? Mulțumesc

 2. Din ce am citit din comentariile de mai jos, s-a pus problema ca vor intra canalele id si crime&investigation la digi?
  wow…..ar fi super sa se intample asta, dar totusi a trecut 1 an de la comentariile acelea si…nimic 🙁 in schimb dupa N mesaje/emailuri trimise catre digi acestia au spus ca au inregistrat sugestia si au trimis-o mai departe, raspuns total diferit de ceea ce primeam pana nu de mult, poate ca totusi nu-i doar un zvon 🙂

 3. akta cea mai prosta retea de internet la ora actoala akta pierde abonati din cauza minciunilor an seamna torent normal de 50 kbps si torent plus 100 kbps

  • Viteza de download nu este cea afisata pe torrent, sunt 2 lucruri diferite iar viteza de pe torrent fluctueaza in functie de multi factori. Ati incercat un test de viteza, de exemplu pe speedtest.net cu toate aplicatiile care au nevoie de internet inchise? Daca da, ce valoare aveti acolo?

 4. Post nou in grila de programe din Târgu Mureș. M9 conform unui coleg in momentul de față odată cu introducerea postului M9 sunt in total 196 de posturi.

 5. Cumva posturile maghiare ascunse pe digital vor fi înlocuite cu un post local și un post regional?,cum de a decis Digi să introducă Animal Planet și Crime Investigațion sau Investigațion Discovery pe lângă IDA și LinkPress?.Curios eu știam că intra acum doar IDA și LinkPress,iar undeva prin vara Animal Planet sau Investigațion Discovery așa știam eu

  • Alin nu stiu daca ai vazut digi nu introduce doar 2 posturi atunci când decid sa introduca posturi. A intrat Canal 33 a 2 zi a intrat si Cinemax 2 HD D HD. Asa stiam si eu ca in martie trebuia sa intre doar cele din must carry dar se pare ca ne fac si alte surprize. AP trebuia sa intre din 1 ianuarie eu am spus in decembrie alaturi de Alin si Claudiu ,ca vor intra D HD AP SDde la discovery ca sa intamplat sa nu fim crezuti si ca digi a hotarat sa le introduca pe bucati asta este treaba lor. Daca intra CI inseamna ca sa reinoit contractul, cu History. Din cate am inteles in vara urmeaza sa se reinoiasca alt contract dar nu dau detali acum. Posturi regionale nu vor intra pe frecventa ascnsa pentru ca este o frecventa nationala. Posturi regionale vor intra pe frecventa unde a fost o data dublura Digi Sport.

   • Sunt eu Alin din Teleorman cel care a zis că ar putea fi introdus și Animal Planet in timpul noului contract cu Discovery Inc,dar am mai adăugat intialele județului,am că cineva a comentat cu același nume,de asta am decis sa schimb nicknameul puțin.Intra saptamana asta IDA și LinkPress?

  • Daca va intra Animal Planet pe digital va intra și la dth,la fel dacă intra la digital Crime Investigațion sau Investigațion Discovery,intra și pe dth,același lucru și cu Film Box sau posturile LookSport2 și LookSport3.

   • Da AP va fi luat in simulcrypt de pe tp-ul Focus Sat CI este la liber pe un tp pe satelitul Thor si va fi luat de acolo de digi. Daca va intra ID va fi luat tot de pe tp-ul Focus Sat. Look Sport 2,3 vor intra pe DTH doar daca vor intra si la focus sat, parerea mea slabe sanse. Digi nu mai introduce posturi pe DTH singur pentru ca este scump costul unui tp sa il menti singur si la cati abonati are pe dth nu renteaza mai ales ca multi au doar pachetul popular.

 6. Cumva Animal Planet și Investigation Discovery sau LookSport2 și LookSport3?,întreb și eu,că eu știu doar de IDA TV și LinkPress TV.

  • Sunt sanse sa intre si Animal Planet SD si HD , eu stiu de Crime & Investigation de la History cum a scris si Gabriel pe materialul zvonuri + Link Press si IDA. Vom vedea.

     • Pentru abonați este o veste bună faptul că Digi si Discovery Networks au început să se înțeleagă din ce în ce mai bine dovadă avem Eurosport 1,2 SD, HD, Eurosport 4k, Discovery SD, HD, Tlc, probabil urmează să fie introdus și Animal Planet SD, HD, I.D. După cum bine știm la Digi inainte să renunțe definitiv la posturile Discovery a avut in grila și postul Discovery Science oare sunt șanse să avem și acest post din nou la Digi alături de DTX , Fine Living, Food Network? Gorila dacă nu greșesc ai pe cineva care te informează când urmează sa se facă modificări la Digi poti afla de la el Digi are de gând să facă un pachet Maghiar și pe cablu digital așa cum au fiecare operator astfel încât acest pachet să fie disponibil în toată țara astfel încât abonații de etnie maghiară să aibă acces la mai multe posturi nu doar la câteva. Eventual ar trebui să mai introducă și alte posturi în limba maghiară nu de alta dar dau un exemplu la un operator ca Focussat unde au in jur de 150 de mii de abonați de etnie maghiară pot oferi majoritatea posturilor de la Tv2 Group, toate posturile de la Rtl Group, Tv Paprika Hu, Story4, Galaxy4 oare Digi cel mai mare operator care cu siguranță are mai mult de 150 de mii de abonați de etnie maghiară nu poate oferi aceste posturi la ei nu ar avea audiență?Abonații lor nu ar urmări aceste posturi? În plus sunt posturi în limba maghiară care au varianta HD chiar nu se poate introduce măcar acelea care sunt disponibile abonaților Digi prin satelit? Mă refer la M1 HD, M2 HD, Duna HD , Rtl Klub HD, Tv2 HD? Intreb deoarece suntem in 2020 si ni se pare un pic cam ciudat să nu avem nici măcar un post in HD in limba maghiară. Am auzit că ar intra C.I alături de posturile Mtv. Timpul va decide.

     • Salut David.1 Da se inteleg bine cele 2 companii, daca iti amintesti in decembrie am spus D HD si Animal Planet ca au intrat si HGTV si E 4 K a fost un plus. Nu am inteles de ce le introduc pe bucati si nu toate o data.2 Da am o sursa si din cate am inteles in zonele unde nu sunt etnici maghiari vor scoate si posturile ascunse in curând M2 si ATV, nu vor face pachet maghiar ca pe DTH. Posturi maghiare vor fi decat in zonele cu etnici maghiari. Focus Sat este altceva, ei acum depind 80% de UPC Direct HU nu mai au patroni ro ca atunci când erau frati cu UPC, de aceea au ei atatea posturi maghiare in pachetul Panonia 3 Din cate am inteles vor intra AP SD HD si CI SD HD nu DI. Digi nu vor mai face pachet extra decat cu Film box, daca se vor finaliza negocierile, mai repede maresc abonamentul cu 2-3 lei decat sa faca pachet. Surprize vor fi si in vara dar toate la timpul lor.

     • Gorila am câteva întrebări.1.Pe cablu digital de ce nu se poate retransmite posturile pe aceeași frecvența în toată țara? De ce e nevoie ca să difere frecvența după fiecare zonă în parte dacă în lista de programe sunt introduse posturi la nivel național cu excepție câtorva posturi locale 2. De ce cei de la Digi au făcut pachet Maghiar pe satelit pachetul fiind disponibil și abonaților în zonele unde sunt mai puțini abonați de etnie maghiară, și pe cablu digital nu se poate ?Dacă nu greșesc e singura firma de cablu care face excepție chiar și cei de la Akta, Upc au pachet Maghiar care din câte știu eu e disponibil în toată țara. Aici doar atât pot să spun că pe partea de satelit Digi oferă pachetul Maghiar in toată țara deoarece consideră că fiecare abonat are dreptul de a avea acces la posturi în limba maghiară chiar dacă sunt zone unde doar câteva mii, zeci de mii de abonați se aboneaza la acel pachet.Pe cablu situația e si mai interesantă merită să ofere ceilalți operatori pachetul Maghiar deoarece pentru operator e un venit in plus pe cei de la Digi acest lucru nu prea le intereseaza. Nu contează că în afară de regiunile in care populația de etnie maghiară e mai mare sunt si celelalte județe unde chiar dacă sunt mai puțini abonați de etnie maghiară tot sunt abonați și ei.Ideea e că posturile in limba maghiară sunt lăsate la liber , și nu e prima dată când am auzit abonați de etnie română care erau supărați din acest motiv că trebuiau să asculte limba maghiară atunci când au dat pe un post in limba maghiară. A fost deranjant pentru ei din acest motiv Digi luând decizia de a nu oferi și alte posturi în limba maghiară la nivel național, și mai spunem că nu se face discriminare.3.Am adus în discuție posturile in limba maghiară care sunt la Focussat deoarece sunt posturi cu audiență care au programe pe care am dori să le urmărim și noi . E ca ai cum am avea doar 2 sau 3 posturi de la PRO, Intact.Astea sunt câteva exemple.Restul nefiind disponibile deoarece nu ar avea audiență. Asa se intampla si cu posturile in limba maghiară. Odată ce Digi nu vrea să pună în practică degeaba ar primi propuneri din toate județele , comunele, satele țării unde au intrat prin FTTH ca să lanseze un pachet Maghiar la nivel național când nu se vrea nu ai ce să faci, și mai iti și spun când vorbești cu ei că părerea abonaților e importantă pentru ei când dau dovadă că nu e chiar așa.Au eliminat și postul Viasat3 care era introdus și păstrat în grila deoarece era un post urmărit. Probabil nici în zonele unde sunt mai mulți abonați de etnie maghiară nu au de gând să investească semnificativ lista cu alte posturi în limba maghiară. De ce intreb ar fi prea de tot. Lasă că e bine si așa. Asta e tactica lor, deși majoritatea posturilor au drept de retransmisie pe teritoriul româniei. Ideea e ca desi sunt zone unde majoritatea abonaților sunt de etnie maghiară e mai mare decât cea a românilor asta e o părere personală totusi chiar dacă posturile sunt oferite la un preț foarte avantajos tot nu sunt preluate deoarece nu se vrea.Nu am nimic cu posturile românești deoarece le urmăresc atât eu cât și alți abonați dar dacă e un pic de adevăr in legătura cu posturile Pro și Intact care au cerut peste 5 milioane de euro pe toate posturile atunci nu inteleg Digi la jumătate de preț de ce nu poate prelua și alte posturi în limba maghiară ?In fine odata ce a luat decizia asta chiar dacă ar cere abonații să se facă un pachet Maghiar poate să ceara și 50% din abonati tot nu ar face .4.Pe parcurs exista sansa sa apară I.D, Discovery Showcase HD, Discovery Science, DTX, Fine Living, Food Network să avem tot pachetul Discovery la Digi?Acestea pot fi introduse simulcrypt și pe Dth.C.I e la liber la Focussat nu știu dacă Digi va prelua acest post.Mai degrabă vor introduce C.I acesta poate fi preluat simulcrypt de la Focussat

     • 1 O frecventa digitala are legatura cu o frecventa analoga iar in unele zone este un pos local pe o frecventa analoga in timp ce in alta zona nu este nici un post si deci acolo unde nu este nimic pe acea frecventa analoga este transformata in frecventa digitala. 2 Da-mi voie sa nu raspund la punctul 2 si 3. 4 Vom vedea ce mai intra la digi.

     • am sunat acum la relatii clienti si au spus ca nu va intra nimic.doar cele 2(ida si linkpress).altceva cica nu stiu…

     • Ti-au spus clar ca nu intra nimic sau ca nu au informatii ca ar intra ceva? Sunt 2 lucruri diferite.
      Am mai avut discutia aceasta cu cineva cand a venit vorba de introducerea posturilor Discovery HD, AMC HD, etc. si la fel zicea ca i s-a spus din call center ca nu intra nimic. De fapt, operatorii spun ce informatii au in acel moment si folosesc fraze precum „momentan aceste posturi nu sunt in grila”, „nu avem informatii ca ar intra in grila”, etc.

  • Nu are cum sa mai intre posturi de la Discovery din moment ce a fost semnat contract nou pe 1-2 ani cu ei. Look 2& 3 la fel, nu are cum sa intre ca transmit evenimente sportive multe iar astea costa bani trebuind extraoptiune pentru ele. Mai repede vad sa bage C&I de la History si Balkanica + ceva posturi de la FilmBox.

   • Depinde ce ,contract a fost semnat cu Discoveri adica cate posturi tv sunt scrise in contract. Contractul a fost semnat in decembrie intrand in vigoare la 1 ianuarie 2020. Si atunci a intrat doar HGTV de la discovery, in ianuarie pe la jumatatea luni Eurosport 4K iar in februarie Discovery HD. Asa ca nu se stie. Despre Look Sport posibil sa intre avand in vedere prietenia dintre patroni companiilor, nu uita ca 90% din acele competiti sunt si la digi care a dat catre look acele competitii.

 7. În grila Akta a intrat Linkpress tv este afișat și pe site . Urmează să fie introduse săptămâna aceasta si pe Digi programele Ida tv si Linkpress tv?

 8. A recuperat mult in ultimele luni RCS RDS din diferenta de numar de posturi fata de UPC spre exemplu. In ultimul timp UPC nu mai introduce posturi noi, a scos si posturile minoritatilor nationale, daca va continua asa va incepe sa piarda clienti.

 9. Bate vântul cu minciuni și la Botoșani nu doar in Alba Iulia,am scanat eu atât pe operator Digi dar și pe Altele,tot 168 de posturi tv am și 14 Radio in Teleorman

  • De la 3 la 2 ai uitat sa specifici :)). Cu Link….au aceeasi problema ca la Cinethronix, au rata de transmisie mai mare decat are maxim un post alocat pe frecventa digitala undeva la maxim 5. O sa intre IDA, o sa bage TVR2HD unde-i este locul si o sa intre Animal Planet si ID in SD si HD.

   • Ce doresti sa spui cu de la 3 la 2 ca nu inteleg. In fine. O sursa ceva din ce ai spus sau ai inceput si tu cu minciunile sau mistourile domnule cineva.

 10. Bună seara in articol scrie ca in curand la rds vor intra Canal 33 si ida tv.Canal 33 este disponibil cred ca era vorba de Linkpress tv trebuie modificat

 11. Bai Ida Tv a fost la Digi la mine timp de 2-3 ore apoi mia aparut lipsa semnal au dat o noua scanare acum 10 minute si nu imi mai apare probabil saptamana viitoare il vor baga ce atata tevartura

  • Și cu LinkPress TV cum rămâne?
   Tu ai afirmat că au intrat ambele în Alba Iulia.
   Degeaba o dai la întors acum…ți-ai tăiat singur craca de sub picioare…nu o să mai creadă nimeni ce scrii tu; exact cum se întâmplă cu Mirel care acum spune ceva și mâine se contrazice singur.
   El încă se consideră important, dar nimeni nu îi dă atenție.
   S-a întâmplat ceva pe la Alba Iulia…
   😀😀😀

  • Vor intra de intrat au confirmat si cei din call central. Si un amic asa ca vor intra ca sunt obligatori. Mai usor cu fake news. Nu incepe iar ca nu ai fost in stare sa iti ceri scuze pentru ce ai facut in decembrie. Nu suntem noi de vina ca cei de la digi nu introduc ce trebuie sa introduca la timp. Link Press si Ida trebuia sa intre din 28 februarie de cand au trecut cele 30 de zile.

   • Nu te furia ca-ti cade parul :)))
    Voi aici in comentarii ziceți ca a intrat deja in alba iulia.Nu ”ca vor intra” ci ”In alba iulia a intrat Cbs Reality Ida TV Link Press si Radio Impulls pe 522 mHZ”.

    • Nu am spus eu ca au intrat in Alba ci Claudiu si nu ma infuri. Doar ca iti mai spun nu noi suntem de vina ca digi nu respecta legea, termenul de intrat in vigoare noua lista must carry iar nu a fost respectat nici anul acesta.

     • Cine a zis nene ca ai zis tu?
      VOI,AICI,SPUNETI CA A INTRAT IDA si Link press in GRILA DIGI. A INTRAT – stii definitia? E ceva cert,s-a intamplat.IN ACEST MOMENT, in afara de CLAUDIU,nimeni nu gaseste canalele astea in grila.

      Ce tot fluturi asta cu legea? Aici ziceti ca au intrat,nu ca digi nu a respectat legea si nu le-a bagat.

     • Buna seara gorryla știi cumva când mai baga tvrl channel cu emisiunile alea cum haunting port hell

    • Care noi? Cred ca ar trebui sa specifici exact la cine te referi. Claudiu a scris ca au intrat si rau a facut, pentru ca nu a intrat nimic. Nu i-am sters comentariu deoarece deja i s-a raspuns de multe ori inainte de a-l sterge, asadar nu are niciun rost sa mai fac asta. Insa urmatoarele comentarii care nu sunt scrise pe articolul de zvonuri le voi sterge.
     Cat despre noi… voi… si astfel de generalizari, eu zic ca nu-si au rostul.

 12. salutare lume !
  au intrat astăzi la Digi (rcs-rds) Timișoara pe următoarele frecvențe :
  programul TV, CBS Reality pe 486000 6900 64 QAM
  programul de radio, Radio Impuls pe 506000 6900 256 QAM !
  vizionare plăcută ! iar pentru contestatari un simplu .. ciao !
  ne auzim la următoarea .. rundă !