O noua serie de comedie va fi lansata in luna mai pe Netflix. „Ce mai face familia Upshaw” este titlul serialului de comedie bazat pe situatii dramatice din viata zilnica a unei familii afro – americane. Primul sezon al serialului va avea premiera pe data de 12 mai 2021.

Actiunea serialului se desfasoara in jurul unei familii afro-americane din statul american Indiana, o familie modesta si muncitoare. Membri familiei incearca sa abordeze si sa rezolve situatiile zilnice care apar intr-un mod spontan si obisnuit fara sa isi planifice actiunile. Ei incearca sa faca totul bine astfel incat, toata lumea sa fie multumita.

Trailerul oficial al sitcomului „Ce mai face familia Upshaw” a fost lansat de Netflix in urma cu trei zile si il puteti urmari si in videoclipul de mai jos:

Actorul Mike Epps interpreteaza rolul principal masculin Bennie Upshaw. Bennie Upshaw lucreaza ca mecanic si incearca din rasputeri sa aiba grija de familia sa.  Pe langa rolul pe care il joaca in serial, Mike Epps este si unul dintre producatorii executivi ai sitcomului. Wanda Sykes este actrita care joaca rolul principal feminin si la fel ca Mike Epps este producator executiv si in plus, co-realizator al serialului. Regina Hicks si Page Hurwitz fac parte si ei din echipa de producatori executivi ai serialului american de comedie „Ce mai face familia Upshaw”.

Din distributie mai fac parte actorii: Kim Fields, Page Kennedy, Diamond Lyons, Khali Daniya-Renee Spraggins, Jermelle Simon, Gabrielle Dennis, Journey Christine. Primul sezon al serialului de comedie va avea 10 episoade cu o durata medie de 30 de minute. Premiera acestuia va avea loc miercuri, 12 mai 2021.

Pentru mai multe filme si seriale va rugam sa accesati categoria dedicata a acestui site: EMISIUNI SI SERIALE
In continuare asteptam parerile si sugestiile dvs. In materie de filme si seriale. Nu ezitati sa lasati un comentariu in campul dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.