Sotul meu musulman – documentar romanesc HBO Max
Platforma de streaming HBO Max va difuza in aceasta toamna un documentar romanesc care se numeste My Muslim Husband / Sotul meu musulman (2023). Documentarul este realizat de o firma de productie din Cluj, Two Doc, societate detinuta chiar de protagonistii acestui documentar, sotii Daniel si Liz Barnuti.

Documentarul Sotul meu musulman este prima productie HBO Original autohtona a noii firme Warner Bros Discovery si a avut premiera la Transilvania International Film Festival vineri, 16 iunie. Ultima productie autohtona marca HBO Max a fost facuta anul trecut si este un serial de 6 episoade numit Spy / Master.

Sotul meu musulman prezinta viata de cuplu si dificultatile prin care trec sotii Daniel si Liz in incercarea lor de a forma un cuplu fericit intr-o tara in care cuplurile formate din oameni care provin din culturi si religii diferite sunt privite cu suspiciuni si prejudecati de catre comunitatea in care incearca sa aiba o viata normala. Daniel este un tanar care la varsta de 20 de ani s-a convertit la Islam. Liz este o tanara puternica cu personalitate.

Sotul meu musulman – documentar romanesc HBO Max

Cei doi au asteptari mari unul de la celalalt Daniel spera ca Liz sa ii accepte religia iar Liz spera ca Daniel o va proteja si o va sprijini in orice situatie. Insa, imediat dupa nunta, Daniel si Liz se vor lovi de prejudecatile lor si a celor din jurul lor. Ei se vor trezi blocati intr-o lume in care vor fi nevoiti sa lupte pentru iubirea lor chiar daca asta inseamna sa renunte la unele lucruri pe care le faceau.

Daniel Barnuti a declarat printre altele ca persoanele care vor urmari acest documentar ar trebui sa incerce sa ii inteleaga pe cei din jurul lor si sa ii sprijine atunci cand au nevoie. Liz Barnuti a declarat ca fiecare poveste de dragoste are momente frumoase si momente grele. Din momentul in care s-au cunoscut si pana in prezent, iubirea lor a trecut prin multe provocari. Liz a mai declarat ca spera ca povestea lor va darama anumite bariere si mituri.

Filmarile acestui documentar au fost facute de Daniel si Liz in tari ca: Romania, Arabia Saudita, Iordania si Qatar.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII