Ceasurile rele – o noua serie de drama italiana la TVR 2
Ceasurile rele (The Devil’s Clock / Gli orologi del diavolo – 2020) este cea mai noua serie italiana difuzata de TVR 2, a avut premiera in Romania pe 31 ianuarie si este difuzata de luni pana vineri, de la ora 22:00. Serialul a fost regizat de Alessandro Angelini si creat de Valerio D’Annunzio.

Marco Merani (Giuseppe Fiorello) este un mecanic specializat in costructia barcilor de dimensiuni mici, in special a barcilor gonflabile, pentru care el are un santier naval langa raul Magra. Este considerat cel mai bun din oras iar acest lucru nu trece neobservat de traficantii de droguri spanioli, care au nevoie de barci rapide pentru transportul drogurilor.

Marco devine suspicios in urma solicitarii venite din partea traficantilor, motiv pentru care ii cere ajutorul lui Mario, un prieten din politie. Politistii urmareau deja traficantii, motiv pentru care ii cer lui Marco sa ii ajute in prinderea sefului gruparii traficantilor.

Merani ajunge sa lucreze sub acoperire pentru politie, devenind un punct de contact pentru Aurelio, seful organizatiei criminale, care incepe sa il vada pe mecanic ca pe un frate. Pentru fiecare misiune indeplinita cu succes, seful gruparii ii ofera lui Marco un ceas de mana.

In acest moment, Marco traieste o viata dubla: este fortat sa isi minta familia si colegii, in timp ce este implicat ceva mult mai mare decat el.

Ceasurile rele – o noua serie de drama italiana la TVR 2

Protagonistul serialului este Giuseppe Fiorello (a avut un rol in filmul nominalizat la 5 premii Oscar, Talentatul domn Ripley). In serial putem vedea si actorii Claudia Pandolfi (The First Beautiful Thing – 2010), Álvaro Cervantes (Hanna – 2011, Three Steps Above Heaven – 2010), Nicole Grimaudo (Loose Cannons – 2010, Baaria – 2009), Fabrizio Ferracane (The Traitor – 2019, Black Souls – 2014), ‘Nene’ Carlos Librado (The Invisible Guardian – 2017), Alicia Borrachero (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian – 2008, Terminator: Dark Fate – 2019) sau Marco Leonardi (Once Upon a Time in Mexico – 2003, Cinema Paradiso – 1988).

Serialul Ceasurile rele are un singur sezon format din 8 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 5.2 din 98 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU