Posturile FilmBox la liber pe Focus Sat la activarea unei optiuni
Operatorul Focus Sat ofera abonatilor sai o vara plina de filme pentru intreaga familie. In perioada 10 iunie – 1 august, abonatii Focus Sat care incarca o cartela cu cel putin Acces sau Play TV (daca folosesc aplicatia Focus Sat) vor avea acces gratuit la pachetul FilmBox.

Pachetul FilmBox cuprinde canalele: FilmBox Premium, Filmbox Extra HD, FilmBox Family, Docubox si Fightbox. Posturile Filmbox sunt incluse in pachetul Acces Plus.

Iata cateva recomandari de filme ce pot fi vizionate in perioada 15 iunie – 1 august pe posturile FilmBox.
Almost Friends / Aproape prieteni (2016) – 15 iunie, pe Filmbox Family, de la ora 23:30. Charlie (Freddie Highmore) este un tanar care la varsta de 24 de ani inca locuieste cu parintii, cu mama sa si tatal vitreg. Charlie se indragosteste nebuneste de o tanara care are o relatie cu un iubit extrem de serios.
Filmul Aproape prieteni are durata de o ora si 41 de minute, pe IMDb a primit nota 5,8.

10 rules for faling in Love / 10 reguli pentru a te indragosti (2012) – pe FilmBox Extra HD – 23 iunie, ora 21. Filmul este o comedie in care un tata isi initiaza fiul in tainele iubirii, ii spune care sunt cele 10 reguli pentru a cuceri orice femeie. Insa, aceste 10 reguli nu prea il ajuta pe tanarul neexperimentat.
Filmul 10 reguli pentru a te indragosti are durata de o ora si 36 de minute, pe IMDb a primit nota 5.

Booksmart / Examen de imaturitate (2019) – FilmBox Premium, 26 iunie, ora 21. Doua fete inteligente care se pregatesc pentru absolvire isi dau seama ca au terminat anii de adolescenta fara sa socializeze si fara sa participe la diferite petreceri. Cele doua adolescente, foarte bune prietene, decid cu o seara inainte de absolvire sa participe la cat mai multe petreceri pentru a-si face de cap si a socializa.
Filmul Examen de imaturitate are durata de o ora si 41 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Every Day / Zi dupa zi (2018) – FilmBox Premium, 8 iulie, ora 19:20. Filmul este realizat dupa romanul cu acelasi nume scris de David Levithan. O tanara de 16 ani se indragosteste de o entitate misterioasa care intra in fiecare zi in corpul altui om / adolecent. Entitatea isi spune A. In fiecare zi, cei doi incearca sa se regaseasca pentru a petrece cele 24 de ore impreuna chiar daca domnul A poate intra si in corpul unei femei. Astfel, timpul trece si cei doi se indragostesc din ce in ce mai tare iar ei isi dau seama ca trebuie sa ia o decizie extrem de dureroasa pentru a continua sau nu relatia lor de iubire.
Filmul Zi dupa zi are durata de o ora si 35 de minute, pe IMDb a primit nota 6,4.

Posturile FilmBox la liber pe Focus Sat la activarea unei optiuni

21 Jump street / O adresa de pomina (2012) – FilmBox Premium, 9 iulie, ora 21. Schmidt (Jonah Hill) si Jenko (Channing Tatum) sunt doi politisti care, pe timpul liceului, nu au fost buni prieteni insa in timpul Academiei de politie au devenit cei mai buni prieteni. Dupa terminarea Academiei, cei doi sunt repartizati sub acoperire la sectia de politie Jump Street unde cei doi schimba pistolul cu rucsac pentru a lua infatisarea unor adolescenti sub acoperire. Schmidt si Jenko isi vor da seama repede ca viata de adolescenti pe care o stiau ei nu seamana deloc cu viata de adolescenti din zilele acestea.
Filmul 21 Jump Street / O adresa de pomina are durata de o ora si 49 de minute, pe IMDb a primit nota 7,2.

22 Jump Street / O alta adresa de pomina (2014) – FilmBox Premium, 16 iulie, ora 21. Cei doi politisti, Schmidt (Jonah Hill) si Jenko (Channing Tatum) se intorc cu o noua misiune sub acoperire, de aceasta data intr-un colegiu local. In aceasta noua misiune, Jenko se indragosteste de o tanara din echipa de atletism a colegiului iar Schmidt se integreaza in echipa de arte a colegiului.
Filmul 22 Jump Street / O alta adresa de pomina are durata de o ora si 52 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.