Minte-ma – data lansare sezonul 2 la Disney+
Platforma de streaming Disney+ anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca a reinnoit contractul pentru producerea sezonului 2 al serialului Tell Me Lies / Minte-ma (2022), realizat dupa romanul cu acelasi nume scris de Carola Lovering.

Primul sezon al serialului Minte-ma urmareste relatia de dragoste dintre Lucy Albright (Grace Van Patten) si Stephen DeMarco (Jackson White), cei doi se cunosc la facultate. Lucy si Stephen sunt la varsta la care alegerile obisnuite pot duce la consecinte, care pot schimba viata atat tanarului cuplu abia format dar si a celor care le sunt apropiati.

Relatia dintre cei doi tineri incepe perfect normal urmand ca dupa un timp sa devina o relatie dependent-obsesiva. Lucy si Stephen au o relatie care se desfasoara timp de 8 ani.

Distributia serialului Minte-ma din primul sezon a fost una de exceptie, pe langa cei doi actori Grace Van Patten si Jackson White (a mai jucat in Doamna Ficher) au mai jucat actorii: Catherine Missal (Bree), Spencer House (Wrigley), Sonia Mena (Pippa), Branden Cook (Evan), Benjamin Wadsworth (Drew) si Alicia Crowder (Diana).

Minte-ma – data lansare sezonul 2 la Disney+

Prodcatorii primului sezon sunt: Ema Roberts, Karah Preiss si Matt Matruski. Primul sezon are 10 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 49 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,7. Al doilea sezon Minte-ma va fi disponibil pe Disney+ in 2023. Vom anunta in momentul in care vom avea data exact a lansarii sezonului 2.

Disney+ apartine companiei The Walt Disney Company. Platforma de streaming ofera abonatilor sai filme si seriale de la companiile Disney, Pixar, Marver, National Geographic sau Stars Wars. Pe aceasta platforma putem urmari un continut diversificat, cum ar fi filme, seriale, documentare si divertisment.

Pe Disney+ putem urmari seriale ca Andor, Cine este familia lui Mos Craciun, Liceul Muzical (filmele si serialul), filme de actiune ca Predator, Printul Persiei si multe altele. Iubitorii filmelor cu tematica de sarbatori de iarna pot urmari primele 2 filme ale seriei Singur acasa sau Regatul de Gheata.

In Romania mai sunt disponibile alte 3 platforme internationale de marca precum HBO Max, Netflix sau Prime Video.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.