Chefi la cutite – cand incepe sezonul 9
Emisiunea Chefi la cutite va reveni la Antena 1 duminica, 28 februarie, la ora 20:00. Initial, Antena 1 anuntase ca va difuza aceasta emisiune luni, 1 martie insa data lansarii noului sezon a fost schimbata.

Chefi la cutite va fi prezentata tot de Gina Pistol insa aceasta va avea un ajutor, un fel de co-prezentator si anume Speak. Noul sezon este sezonul cu numarul 9, iar filmarile au inceput anul in noiembrie si s-au incheiat in ianuarie 2021.

Dupa cum se stie deja, motivul pentru care Gina Pistol a avut nevoie de un ajutor in cadrul emisiunii a fost pentru ca aceasta a fost gravida, Gina Pistol va aduce pe lume o fetita. Ea va naste in luna martie 2021 si este intr-o relatie cu indragitul cantaret Smiley.

Sezonul 8 al emisiunii Chefi la cutite a fost castigat de Ionut Belei, care a facut parte din echipa lui Sorin Bontea. Finala sezonului 8 a fost difuzata de Antena 1 in decembrie 2020.

Juriul emisiuni este alcatuit tot din chefi: Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu. Modul de desfasurare al emisiunii ramane neschimbat. Concurentii au la dispozitie 60 de minute sa prepare ce fel de mancare doresc, postul Antena 1 le pune la dispozitie toate ingredientele necesare. Dupa ce preparatul este gata, cei 3 jurati vor gusta preparatul si daca va fi pe placul lor, vor acorda cutitul. Concurentul care ia cel putin 2 cutite de la jurati trece mai departe.

Chefi la cutite – cand incepe sezonul 9

Si cei 3 jurati se vor duela in bucatarie pentru a lua cat mai multe amulete, la fel ca pana acum, preparatele juratilor vor fi gustate de alti renumiti chefi, care vor juriza impartial si vor da amuletele celui mai bun preparat din cele 3 farfurii. Cei 3 jurati vor gati dupa o anumita tema anuntata de Gina Pistol in etapa a 2-a cei, acestia vor selecta din participantii ramasi si isi vor forma echipele.

Emisiunea Chefi la cutite va fi difuzata de Antena 1 in zilele de duminica, luni si marti de la ora 20:30.

Modificare program difuzare iUmor – Antena 1
O alta modificare facuta de Antena 1 este aceea ca emisiunea iUmor va fi difuzata in ziua de miercuri a fiecarei saptamani incepand cu ora 20:30. iUmor a fost difuzata pana acum  in fiecare duminica, de la ora 20:30.

Postul Antena 1 se afla in pachetele de baza ale societatilor de cablu, DTH si IPTV in tara noastra. Emisiunile Antenei 1 au urcat postul mai mereu in topul clasamentului, printre cele mai urmarite emisiuni ale postului se numara: Chefi la cutite, iUmor, Te cunosc de undeva dar si alte emisiuni.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.