TV Accent Tulcea si Sport Total FM Rupea raman fara licente
Licenta audiovizuala a televiziunii generaliste TV Accent din Tulcea a fost retrasa in cursul sedintei CNA de ieri, 7 septembrie. Televiziunea era una locala, pentru Tulcea.

Detinuta de SC Agora Media SRL, televiziunea TV Accent a notificat CNA inca din 26 mai 2021 despre intreruperea emisiei din motive tehnice, urmand ca din 1 iunie sa nu mai emita. Pe 29 august a expirat termenul de 90 de zile in care televiziunea putea sa nu emita iar pe 30 august a fost trimisa notificarea privind retragerea licentei. Licenta audiovizuala urma sa expire pe 16 septembrie 2021, ajungand la termenul de 9 ani al unei licente.

Pe site-ul oficial tvaccent nu au mai fost publicate articole din ianuarie 2018 iar pe pagina oficiala Facebook din decembrie 2020.

Asociatul unic al firmei Agora Media SRL este chitaristul si fondatorul trupei de rock alternativ Accent (a nu se confunda cu Akcent), Paul Prisada, originar din Tulcea. Formatia a fost infiintata in 1979, avandu-i in componenta pe Paul Prisada, Gheorghe Torz, Nicolae Sava, Florin Lefter si Mihai Moraru.

In iulie 2020, artistul declara ca in vremea crizei internationale veniturile au scazut, in special pentru un artist independent, norocul sau fiind televiziunea locala. Agora Media SRL a raportat in 2020 profit net de -15.036 lei si datorii de 27 881 de lei, la o cifra de afaceri de 115 829 lei.
In 2017, Paul Prisada a lansat primul sau album solo, Porto Franco.

TV Accent nu este aceeasi televiziune cu Accent TV, aceasta din urma fiind regionala (Gorj, Valcea, Dolj, Mehedinti, Olt si Arges) si detinuta de Top BBB Video SRL.

TV Accent Tulcea si Sport Total FM Rupea raman fara licente

O alta licenta retrasa a fost cea a postului de radio Sport Total FM Rupea din cauza intreruperii emisiei pe o perioada mai mare de 90 de zile (din 3 iunie 2021, data de la care a fost intrerupta emisia si statiilor din Predeal si Victoria insa in cele doua localitati a fost reluata emisia la termen).

Motivul invocat pentru intreruperea emisiei a fost revizia generala a aparaturii de emisie dar si impedimente provocate de colaboratorii locali.

Astfel, Sport Total FM ramane cu licente in Bucuresti, Brasov, Focsani, Predeal si Victoria. Redactorul sef al postului a mentionat ca se vor axa mai mult pe orase mari.

Retragerea celor doua licente TV Accent Tulcea si Sport Total FM Rupea au fost aprobate in sedinta CNA, fara voturi impotriva.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.