Instalare decodor Digi – Kaon NA2000 HD
Digi (RCS & RDS) a inceput luna aceasta distribuirea unor noi modele de decodoare DTH, model Kaon NA2000 HD.

Kaon NA2000 HD este un receptor DVB-S2 (se ofera pentru televiziune prin satelit) si este distribuit la scurt timp dupa lansarea unui alt model pentru satelit, Digi JS20, pe care Digi il ofera din luna decembrie 2020.

Acest receptor are porturi audio, HDMI, RJ45 si USB. Pe partea frontala, avem butoane pentru pornire/oprire, volum si schimbarea canalelor. Decodorul se ofera cu incarcator, cablu audio, cablu HDMI, telecomanda si baterii pentru telecomanda.

Instalare, configurare si setare decodor Digi Kaon NA2000 HD
Nu avem inca informatii despre functiile si optiunile disponibile pe acest nou model Kaon insa instalarea si setarea initiala se face la fel ca la orice astfel de echipament, urmand pasii de mai jos:

  1. Conectam decodorul la o sursa de curent
  2. Conectam cablul HDMI la receptor si televizor, conectam cablul de televiziune la decodor
  3. Pornim decodorul si selectam pe televizor sursa HDMI in care am introdus decodorul
  4. Urmam pasii afisati pentru configurarea initiala a decodorului (selectand limba, tara si asteptand sa se scaneze automat toate programele)

Nu avem informatii despre functiile disponibile pe acest decodor insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii suplimentare.

Ultimele modele oferite de RCS – RDS, Digi JC20 (pentru televiziune prin cablu) si Digi JS20 (pentru televiziune prin satelit) au un meniu destul de sarac, oferind doar posibilitatea utilizarii functiilor PVR, Timeshifting, liste favorite si sortarea canalelor.

Instalare decodor Digi – Kaon NA2000 HD

Reamintim ca Digi a efectuat ultimul update firmware al modelelor Kaon NA1000 HD la finalul lunii iulie 2020, acesta fiind unul dintre cele mai utilizate decodoare in reteaua Digi pentru televiziunea prin satelit. Noua versiune firmware a rezolvat problemele aparute in urma introducerii de noi posturi TV in grila in simulcrypt.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

  1. Am un decodor Kaon NA2000HD. Cum pot sa schimb ordinea canalelor TV. De ex. ProTV este pe canal nr. 3 si vreau sa il mut pe nr. 10. Cum fac asta? As avea nevoie de manualul de folosire al acestui decodor.