Animal – serie documentara narata de Bryan Cranston pe Netflix
Bryan Cranston, Rashida Jones, Rebel Wilson & Pedro Pascal vor nara cea mai noua serie documentara din lumea animalelor de pe Netflix numita Animal.

Seria este produsa de Plimsoll Productions, urmareste 8 familii animale iar fiecare episod va avea un narator de seama. Primul sezon va avea premiera pe Netflix pe 10 noiembrie 2021 si a fost confirmat deja sezonul 2, urmand sa ii aiba ca naratori pe Andy Serkis, Anthony Mackie, David Harbour si Uzo Aduba.

Swap Shop: Schimburi profitabile este un reality show ce prezinta un grup care incearca sa achizitioneze obiecte de valoare, bazandu-se pe un post de radio. Noul show va fi disponibil pe Netflix din 9 noiembrie.

Dragostea nu minte niciodata (Amor con fianza / Love never lies) este un reality show spaniol prezentat de cantareata Mónica Naranjo in care mai multe cupluri vor incerca sa castige premiul final. Concurentii vor fi supusi detectorului de minciuni iar cei care spun adevarul vor avea doar de castigat.
Noul reality show spaniol va fi disponibil pe Netflix din 11 noiembrie.

Animal – serie documentara narata de Bryan Cranston pe Netflix

Sufla sticla cat e calda: Editie de Craciun (Blown Away: Christmas). Fanii productiilor de Craciun vor putea viziona din 19 noiembrie pe Netflix un reality show de Craciun in care 5 maestrii vor concura pentru a castiga premiul de 10.000 de dolari + inca 10.000 de dolari ce vor fi donati in scopuri caritabile, castigatorul alegand unde sa ajunga bani.

Asa cum sugereaza si numele, seria este o editie de Craciun a productiei Sufla sticla cat e calda (Blown away – 2019) care a ajuns la 2 sezoane si 20 de episoade. Editia de Craciun va avea un sezon alcatuit din 4 episoade.

Cea mai rapida (The Fastest) este un reality show in care cei mai rapizi soferi de curse din Orientul Mijlociu se vor intrece pentru premiul cel mare, intr-o competitie surprinzatoare. Primul sezon va fi disponibil pe Netflix din 23 noiembrie.

Scoala de ciocolata (School of chocolate) este ultimul reality show / game show pe care il vom mentiona in acest articol. In acest cooking show 8 pastry chefi vor concura pentru a-si imbunatati abilitatile sub supravegherea renumitei ciocolatiere Amaury Guichon.
Primul sezon va avea 6 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 26 noiembrie.

Acestea sunt reality show-urile pregatite de Netflix pentru luna noiembrie.

Update 28.01.2022: Sezonul 2 Swap shop: Schimburi profitabile va fi disponibil pe Netflix din 16 februarie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU