Unde putem vedea Singur Acasa in 2022?
Premiera in ceea ce priveste televiziunea din Romania, este pentru prima data cand doua televiziuni ajung la un acord sa difuzeze in aceeasi perioada seria de filme Home Alone / Singur Acasa.

Acum cateva saptamani,  Pro TV anuntase ca va redifuza primele 2 filme Singur Acasa, dupa ce anul trecut filmele fusesera difuzate de Antena 1. Pro TV a mai anuntat ca filmele Singur Acasa 1 si 2 vor fi difuzate si in anii urmatori. Zilele trecute, Antena 1 a anuntat ca va difuza filmele Singur Acasa 3 si 4.

Home Alone / Singur Acasa (1990) – 17 decembrie, ora 20, la Pro TV. Familia lui Kevin (Macaulay Culkin) planuieste sa isi petreaca Craciunul la Paris, in Europa. Cu o seara inainte de plecare, toti membri familiei se strang la masa sa stabileasca ultimile detalii inainte de plecare. La masa, Kevin are o cearta cu fratele sau mai mare si este pedepsit sa doarma in mansarda casei, singur.

A doua zi de dimineata, in acea graba de a ajunge la aeroport, Kevin este uitat acasa. Cum in preajma Craciunului toti locuitorii din cartierul lui Kevin plecau de acasa, doi hoti au planuit sa sparga casele ramase nesupravegheate. Cand hotii ajung la casa lui Kevin sa o jefuiasca, micutul le pregateste numeroase capcane. Filmul Singur Acasa are durata de o ora si 43 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,7.

Home Alone 2 / Singur Acasa 2: Pierdut in New York (1992) – 24 decembrie, ora 20. De data aceasta, Kevin (Macaulay Culkin) ramane pierdut in New York si ii va impiedica pe cei doi hoti sa fure dintr-un magazin de jucarii. Singur Acasa 2: Pierdut in New York are durata de doua ore, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Unde putem vedea Singur Acasa in 2022?

Home Alone 3 / Singur Acasa 3 ( 1997) – 29 decembrie, 20:30, la Antena 1. O banda de hoti a ascuns intr-o masinuta cu telecomanda un procesor. La aeroport, bagajul in care se afla masinuta este incurcat cu bagajul unei doamne in varsta. Un copilas de 10 ani ii curata poteca din fata casei acelei batrane, ea ii da drept rasplata copilului pe nume Alex (Alex D Linz) acea masinuta. Cei 4 hoti descopera ca masinuta lor se afla la Alex si fac tot posibilul sa o recupereze. Filmul Singur Acasa 3 are durata de o ora si 42 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,5.

Home Alone 4 / Singur Acasa 4 (2002) – 28 decembrie, ora 14, Antena 1. Parintii lui Kevin (Mike Weinberg) se despart. Tatal lui Kevin se recasatoreste si locuieste intr-o casa inteligenta. Kevin trebuie sa isi petreaca Craciunul cu tatal sau si noua iubita a acestuia. Insa, printr-o intamplare nefericita, Kevin va ramane singur in casa pe care, bineinteles, trebuie sa o protejeze de hoti.  Singur Acasa 4 are durata de o ora si 29 de minute, pe IMDb a primit nota 2,8.

Filmele Singur Acasa 1 si 2 se pot vedea si online, pe Disney+.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. cel mai bine sa vedem singura casa pe taraf serios alte filme numai stiu sa dea de craciun protv-ul sunt alte filme noi acuma de craciun mult mai faine decat home alone