Programul Pro TV de 1 decembrie 2020
Luna decembrie este luna cadourilor. Ziua de 1 decembrie are dubla semnificatie pentru Pro TV, atat ziua nationala a Romaniei cat si aniversarea a 25 de ani de existenta, motiv pentru care a fost pregatit un program special pentru telespectatori.

Iata cum arata programul de 1 decembrie 2020 la Pro TV:
Dimineata zilei de 1 decembrie incepe la Pro TV cu un program de special de stiri unde ne vor fi prezentate povestile unor copii speciali ce s-au nascut odata cu postul Pro TV, copiii care au varsta de 25 de ani si sunt exemple de urmat. Stirile speciale vor fi prezentate pe post la orele 06:00, 12:30 si 19:00.

Emisiunile Vorbeste lumea (ora 11:00) si La Maruta (ora 16:30) vor serba Ziua Romaniei si ziua Pro TV in haine nationale si cu invitati de marca.
La ora 13:30 Pro TV va difuza filmul Morometii 2. In acest film au jucat actori precum Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Paul Ipate sau Oana Pelea. Morometii 2 prezinta viata fiului cel mic al lui Ilie Moromete, pe nume Nicolae. Filmul a fost filmat in aceeasi casa in care s-a filmat filmul Morometii din vara anului 1985.

La ora 16:00, Pro TV ne va prezenta un interviu si o zi pe terenul de tenis alaturi de marea  noastra campioana de tenis, Simona Halep. Simona Halep a fost numarul 1 mondial timp de 64 saptamani.

Programul Pro TV de 1 decembrie 2020
Dupa Stirile de la ora 19:00 unde Andreea Esca ne va intampina cu celebra fraza de inceput a postului, Buna seara, Romania, fraza spusa timp de 25 de ani, in fiecare zi aniversara.

La ora 20:30 Pavel Bartos va prezenta o editie speciala a emisiunii Vocea Romaniei unde vor urca pe scena fostii concurenti ai emisiunii si vor canta alaturi de antrenorii lor. Emisiunea a fost prezenta 9 sezoane in grila postului, in acest an trebuia sa se filmeze sezonul 10 insa acesta nu a mai putut fi filmat din cauza crizei sanitare.

Pe parcursul zilei, Pro TV ne va duce inapoi in timp prezentandu-ne cele mai memorabile momente din istoria postului, din 1995 pana in 2020.
In plus, Pro TV aduce din nou seria de filme Singur acasa, aceasta serie fiind difuzata in fiecare an de postul Pro TV, aducand audiente foarte bune. Primul film Singur scasa (Home alone – 1990) este difuzat sambata, 5 decembrie, de la ora 20:00.

Pe 30 noiembrie, Pro TV difuzeaza si un episod special cu eroii serialului Las Fierbinti, de la ora 20:30.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

 1. Programul PRO tv de 1 decembrie trebuie sa fie cam asa…
  1) filme care „glorifica” istoria Americii, apoi filme cu smecheri, teancuri de bani si paparude
  2) stiri din ora in ora despre cine e presedinte in America
  3) sondaje de opinie care ne „informeaza” cat de mult iubesc romanii America

  Pardon, am gresit… Asta e programul Pro tv din restul anului… De 1 decembrie e cel din articol

 2. PRO TV (SD și HD ) are astăzi un logo nou , dedicat Zilei Internaționale a Televiziunii.
  A fost înlocuit punctul dintre cuvintele ,,PRO” și ,,TV” cu o inimă