Clark – miniserie suedeza Netflix
In acest material vom continua sa va recomandam seriale interesante disponibile pe platformele de streaming disponibile si in tara noastra. In articolul acesta vom detalia miniseria Clark (2022), care a intrat pe aplicatia Netflix din 5 mai si spune povestea celebrului gangster suedez Clark Olofsson, cunoscut pentru sindromul Stockholm.

Clark Olofsson (Bill Skarsgard) a inceput sa terorizeze Suedia prin anii ’60 prin numeroase crime, trafic de droguri, agresiuni, furturi si jafuri bancare. Pentru aceste fapte, gangsterul a stat in inchisoare jumatate din viata sa. In anii ’70, Clark a devenit celebru si iubit de aproape toata Suedia contemporana dupa un jaf bancar esuat la o banca din Stockholm.

Filmarile miniseriei Clark au avut loc in trei tari, Lituania, Croatia si Suedia. Productia este facuta de regizorul Jonas Akerlund, care l-a felicitat pe Bill Sarskard pentru modul in care l-a interpretat pe celebrul gangster suedez.

Jonas a declarat despre Clark ca este o poveste a unui om care a trait o viata incoerenta din punct de vedere politic. Miniseria descrie poveste ultra-violenta, emotionanta si reala. Regizorul Jonas a mai declarat ca Bill Skarsgard s-a potrivit perfect in rolul lui Clark. Pentru a putea participa la filmari, Bill Skargard a refuzat un alt rol interesant in filmul de actiune The Northman. Bil Skarsgard a mai jucat in filmul IT.

Distributia seriei limitate Clark este una destul de interesanta. Acestia sunt cativa dintre actorii care au jucat in aceasta productie: Alicia Agneson (Kicki), Vilhem Blomgrem (Tommy Lindstrom), Sandra Ilar (Ingbritt Olofsson), Isabelle Grill (Madou) si altii.

Clark – miniserie suedeza Netflix
Clark are un singur sezon cu un total de 6 episoade, durata unui episod este in medie de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7,5.

Netflix este una din cele mai cunoscute platforme de streaming din lume si pune la dispozitia abonatilor sai un continut diversificat de la filme si seriale de toate genurile dar si documentare si showuri de stand-up.

Netflix pune la dispozitia abonatilor sai trei tipuri de abonamente: Minim, Standard si Premium, in curand pe langa aceste abonamente va mai fi disponibil unul la un pret redus care va contine si reclame.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.