Teambuilding – filmul romanesc este disponibil pe Netflix
Unul dintre cele mai de succes filme romanesti ce au avut premiera cinematografica in 2022 este acum disponibil pe platforma Netflix. Filmul Teambuilding a intrat pe Netflix din 1 ianuarie 2023.

Teambuilding a avut un succes foarte mare in cinematografele din tara inregistrand incasari record. Aceasta este o comedie despre viata de sef intr-o corporatie romaneasca. In aceasta comedie romaneasca ii vom vedea pe urmatorii tineri actori romani: Cosmin Nedelcu (zis Micutu’), Matei Dima, Ionut Rusu, Anca Munteanu (Gina din Baieti rai), Serban Pavlu si altii.

Producatorii filmului mentioneaza ca aceasta este o poveste fictiva inspirata din mai multe povesti din viata unei corporatii. Emil (Alex Dima) este angajatul model, el este omul care nu stie altceva decat serviciu – acasa – serviciu. Emil lucreaza pentru sucursala bucuresteana PLM Global.

Seful lui Emil, pe nume Oprea (Serban Pavlu), il promoveaza ca team leader al departamentului call center al corporatiei PLM Global. Departamentul call center al corporatiei era cel mai lenes departament, liderul acelui grup era Horia Brenciu (Cosmin Nedelcu). Cu toate ca Emil incearca sa ii faca pe noii lui colegi sa dea randamentul asteptat de Oprea, acesta nu reuseste.

Teambuilding – filmul romanesc este disponibil pe Netflix

Intr-o zi, Oprea il cheama pe Emil la el in birou sa ii spuna ca va desfiinta departamentul call center. Atunci, Oprea ii propune un targ lui Emil. Daca departamentul din Bucuresti va castiga competitia Cupa Veseliei ce are loc in fiecare an intre sucursalele corporatiei PLM Global, atunci Oprea nu va desfiinta departamentul. Cupa Veseliei era o competitie sportiva ce se desfasura anual la o cabana unde se intalneau angajati ai corporatiei din mai multe zone (Cluj, Timisoara, Bucuresti). Campionii Cupei Veseliei erau reprezentantii din Cluj.

Filmul Teambulding este produs de compania Vidra, care a produs mai multe filme romanesti, cum ar fi: Miami Bici, 5GANG: Un altfel de Craciun sau Romina, VTM (film care se afla in acest moment pe primul loc in Top Box-ul Office-ului romanesc).

Filmul Teambulding este regizat de Matei Dima, Alex Cotet si Cosmin Nedelcu, are durata de o ora si 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,7. In saptamana 2-8 ianuarie, Teambulding a fost lider in topul filmelor Netflix vizionate in Romania.

In curand, Netflix pregateste o alta surpriza romanilor aducandu-le un alt film romanesc ce a avut un mare succes in cinematografele din Romania, este vorba despre Mirciulica despre care vom scrie la momentul potrivit.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU