Oferta Black Friday Telekom 2020 – televizor cadou
Conform unui comunicat de presa remis catre media-max.ro, Telekom lanseaza o oferta de Black Friday 2020 prin care ofera optiunea Mobil Nelimitat gratuit o luna si fara perioada contractuala.

Pentru a beneficia de luna gratuita pentru optiunea Mobil Nelimitat, trebuie sa ajungem intr-un punct de lucru Telekom sau sa facem o comanda online, campania fiind disponibila de astazi pana pe 29 noiembrie 2020.

Daca vom dori sa utilizam acest serviciu dupa ce a expirat luna gratuita, trebuie sa reincarcam cu minim 6 euro credit, cu plata TVA-ului la reincarcare.

Ce beneficii avem la cartela Mobil Nelimitat?
-minute nelimitate si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale
-100 minute internationale catre fix si mobil, catre anumite destinatii
-2GB trafic de date + bonus net nelimitat

Activare cartela Mobil Nelimitat
Dupa ce am ridicat cartela Telekom, activarea cartelei se poate face apeland 1234 si selectand limba de comunicare, urmand sa se activeze automat optiunea Mobil Nelimitat.

Daca ridicam cartela dintr-un sediu Telekom nu avem alte costuri insa daca vom face comanda online, vom achita taxa de livrare de 18 lei.
Valabilitatea cartelei Mobil Nelimitat este de 2 luni + perioada de gratie de 3 luni.

In plus, Telekom ofera reduceri de pana la 54% si la smartphone-uri. Reducerile pot fi la abonamente noi sau la migrarea catre prepay, optand pentru serviciul Mobil Nelimitat.

Oferta Black Friday Telekom 2020 – televizor cadou
In ceea ce priveste serviciile fixe, de Black Friday 2020 Telekom ofera 50% reducere la abonament timp de 6 luni (pentru televiziune, internet fix si telefonie fixa) si 50% reducere timp de 3 luni la serviciile Smart Wifi si Smart TV Stick, la achizitia unor pachete TV + NET + Smart Wifi sau TV + Net + Smart TV Stick.

Comparativ, Digi ofera de Black Friday 50% reducere la orice serviciu nou contractat, extraoptiune nou activata sau upgrade, timp de 12 luni, insa oferta este disponibila exclusiv online si exclusiv in perioada 13-15 noiembrie 2020.

Cel mai important aspect in ceea ce priveste oferta Telekom Black Friday 2020 este ca se ofera un televizor gratuit la orice pachet cu 3 servicii fixe la alegere (Internet, Televiziune, Voce fixa, Smart WiFi, Smart TV Stick). Serviciile alese trebuie sa fie diferite, de exemplu nu putem opta pentru 3 abonamente Smart TV Stick. Aceasta oferta este valabila doar pentru clientii noi, televizoarele se ofera in termen de minim 14 zile de la data instalarii celor 3 servicii fixe si in limita a 500 de bucati.

Televizorul oferit este TV LED Vortex LEDV24TD1200 61CM cu o valoare de 350 RON, TVA inclus.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.