Din punctul meu de vedere CloudMagic este cel mai bun client de mail pentru telefon. Am mai încercat și altele dar toate au întâmpinat probleme (ori aveau erori, ori funcționau când voiau ele etc.). Ar mai fi și Gmail care, după ultimul update s-a transformat și el într-un client de mail (Mulțumesc lui MihaiC  pentru informație).

Deocamdată nu am avut nicio problemă cu CloudMagic deși folosesc această aplicație de ceva timp. Am aflat de această aplicație pe Blogul lui Dan în articolul de aici.

Ceea ce mi se pare cel mai interesant este faptul că mailurile trebuie adăugate o singură dată în aplicația CloudMagic. Dacă doriți să instalați aplicația pe un alt dispozitiv este nevoie să introduceți doar un cont de mail iar celelalte vor fi introduse automat (copiază automat setările făcute pe celălalt dispozitiv).

CloudMagic - client de mail pentru telefonul mobil    Conturi ce se pot crea in cloudmagicNici la capitolul securitate, aplicația nu stă rău. Se poate seta o parolă pentru a avea acces la mailuri. Acest lucru este destul de benefic și ne poate scăpa de o altă aplicație precum AppLocker.

Aplicația este compatibilă cu serviciile importante de email precum Yahoo, Gmail, Hotmail etc. iar la acestea nu trebuie să introducem servere IMAP sau SMTP. Trebuie doar să introducem adresa de mail și parola iar aplicația va completa automat restul datelor de care are nevoie.
Totuși aceste date (IMAP/SMTP) trebuie să le introducem atunci când folosim servere private de mail. Un astfel de exemplu este și cel din imaginea de mai sus (cosmin@media-max.ro).

Aplicația este ideală fiindcă nu trebuie să ținem alte zeci de aplicații instalate (Gmail, Yahoo mail, Inbox sau aplicația preinstalată). În plus, datorită setărilor complexe puteți modifica exact ca într-un client pentru pc. De exemplu, puteți seta o semnătură (bineînțeles cu fonturi și html), puteți modifica numele conturilor și chiar să setați câte un sunet pentru fiecare cont de email în parte.

Creaza un nou cont imap     setari cont de mail yahooCloudMagic este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOs. Aplicația este gratuită și se poate descărca de pe Google play respectiv iTunes.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Este, intr-adevar, cel mai bun client e-mail pentru mobil doar ca nu am dorit sa-mi adaug toate conturile de e-mail deoarece nu am gasit (nu stiu daca are aceasta optiune) optiunea de afisare a dosarelor existente(atunci cand exista mai multe dosare, evident).Poti selecta doar Inbox, Unread si Starred. Daca folosesti un cont e-mail in care ai toate mailurile in inbox, atunci este aplicatia perfecta.
    Ceea ce mi s-a parut interesant (si nu am vazut la alti clienti e-mail pentru mobil) este optiunea de a vedea toate mailurile din toate conturile, in aceasi loc (insa, nu este utila daca primesti sute de mail-uri zilnic).