Vodafone lanseaza OneNumber / Number Share
Vodafone Romania a lansat serviciul OneNumber, serviciul cunoscut ca Number Share in reteaua Orange. Orange era singurul operator din tara care avea acest serviciu in Romania.

Vodafone OneNumber permite utilizarea unui abonament pe mai multe dispozitive, cum ar fi telefoane mobile, tablete sau smartwatch-uri. Astfel, beneficiile abonamentului vor putea fi utilizate pe mai multe dispozitive.
Pretul serviciului OneNumber este 2 euro pe luna, cu mentiunea ca anumite abonamente pot avea acest serviciu inclus.

Activare Vodafone OneNumber
OneNumber se poate activa din aplicatia MyVodafone, avand un cont personal si dispozitive eSIM. Persoanele juridice pot activa OneNumber in magazine sau cu ajutorul specialistului de cont. In cazul in care este necesar un SIM fizic pentru dispozitivul suplimentar, acesta poate fi ridicat dintr-un punct de lucru Vodafone.

Dezactivarea serviciului Vodafone OneNumber se poate face apeland numarul *222 (relatii cu clientii Vodafone) sau prin intermediul specialistului de cont Vodafone. Nu exista o perioada contractuala pentru aceasta optiune.

Vodafone lanseaza OneNumber / Number Share

Este bine de stiut ca OneNumber functioneaza doar pe teritoriul Romaniei, deci nu poate fi utilizat in roaming. Smartwatch-urile compatibile cu Vodafone OneNumber sunt: Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm, Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm, Samsung Galaxy Watch4 Classic 40mm, Huawei Watch 3 43mm Active 4G.

Pretul si alte specificatii ale serviciului OneNumber sunt aceleasi precum cele oferite de Orange prin Number Share. Vodafone devine al doilea operator care ofera posibilitatea de a utiliza un abonament pe mai multe numere de telefon.

Telekom si Digi inca nu au disponibila aceasta functie, nici macar nu ofera eSIM. In trecut, Digi avea disponibila aplicatia Digi Oriunde prin care abonamentul putea fi utilizat oriunde, chiar si in afara tarii, avand acces la internet. Digi Oriunde a fost inchis pe 30 august 2019.

Reamintim ca acum un an Vodafone a lansat in Romania serviciul eSIM, prin intermediul caruia abonatii nu au nevoie de cartela SIM fizica pentru a utiliza abonamentul.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. As vrea să știu dacă dispozitivele AppleWatch beneficiază de opțiunea OneNumber și dacă da care din ele. Dețin un AppleWatch 6 celular asociat cu un iPhone 12 și nu pot activa acest serviciu .