Antena 1 anunta grila de primavara 2024
Antena 1 a prezentat zilele trecute printr-un promo grila de primavara. In acest material vom detalia aceasta grila. Din 26 februarie revine emisiunea de cultura generala Esti mai destept decat un copil de clasa a V-a? Aceasta emisiune va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 18, in locul emisiunii Pretul cel bun. In zilele de luni, marti si miercuri, de la ora 20:30, Dani Otil va asteapta la emisiunea concurs Power Couple Romania, unde unele dintre cele mai cunoscute si mediatizate cupluri isi testeaza cunostintele despre partenerii lor, atat limitele fizice cat si psihice.

Serile de joi si vineri sunt dedicate serialelor romanesti. Lia – sotia sotului meu este difuzat in fiecare seara de joi, de la ora 20:30, cate 2 episoade. Iar vinerea de la ora 20:30 este difuzat sezonul 2 al serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609, cate 2 episoade.

In weekend revin emisiunile de tip magazin. MediCool revine din 24 februarie in fircare sambata, de la ora 12, unde Mihail Pautov, Elena Popa, Carmen Bruma si Urania Cremene dau cele mai bune sfaturi pe diverse probleme si teme medicale, de nutritie si parenting. MediCool se afla la sezonul 6.

In curand va reveni si Hello Chef cu un nou sezon, in acest moment sunt difuzate pe post emisiuni din sezonul 6. In fiecare sambata de la ora 13:45 sunt difuzate filme artistice pentru intreaga familie. Din 17 februarie, emisiunea transformarilor Te cunosc de undeva! revine cu sezonul 20.

Antena 1 anunta grila de primavara 2024

Din 18 februarie revine serialul de comedie Bravo, Tata! sezonul 2 care va fi difuzat in fiecare duminica de la ora 20. Tot din 18 februarie de la ora 21:30 revine si emisiunea iUmor, noutatea acestui sezon o reprezinta faptul ca fiecare jurat isi va depune cadidatura la functia de presedinte al emisiunii.

Una dintre cele mai urmarite emisiuni culinare din Romania, Chefi la cutite, va reveni din martie cu un nou sezon si cu noi jurati. Chefi la cutite va reveni la jumatatea lunii martie in locul emisiunii Power Couple. Cu alte cuvinte, Chefi la cutite va fi difuzata in zilele de luni, marti si miercuri, de la ora 20:30.

Antena 1 apartine companiei Antena Group, are licenta tematica – generalista si se afla in pachetele de baza ale tuturor operatorilor de cablu din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.